Tillslut....

NU blir det ett blogg inlägg...tillslut...Av er, de fåtal som läsar denna, betydelselösa blogg,  så har flertalet undrat varför det inte bloggats av mig. Liksom, jag har en blogg, då borde man blogga..Jo, logiskt. Men om du inte jag, bloggerskan i egen hög person känner för att blogga blir det inget blggande, oavsett vad ni som läser säger...ännu mer logliskt.
Men nu vill jag. bloggerskan i egen hög person blogga, så det blir ett inlägg. Sen sist har det hänt en del... Jag kommer inte ihåg när sist var, men kan tänka mig att det fortfarande var sådant där skönt, hräligt somrigt sommarlov Som nu är ett minne blott. Så sen dess har jag hunnit börja gymnasiet, Natur, och bytit klass. Vilket gör att jag nu går i Nv1A. Och jag trivs som fisken i vattnet. Fast det säger nog inte så mycket.
För att trivas som en fisk i vattnet är som att trivas som en människa i luften / på marken. Jag vet flera människor som inte trivs i luften / på marken. Jag är heller inte så insatt i hur fiskar trivs i det stora blå...så...ja...tolka det hur ni vill. Jag trivs bra....
Mer än så orkar jag inte berätta om, sen sist. Det är alldeles för ointressant och How I met your mother är mycket mer roande. Men nu hoppas jag att bloggen ska uppdateras oftare...mycket oftare. Vi  hörs! :)

Tacka Mathilda för inlägget, utan henne hade jag inte haft en tanke på att blogga! :)

Min klass!
Min nya klass! :D...Marres blid;)


PussHej<3




Underbara vänner

Jag har nog världens underbaraste vänner..På riktigt liksom. Dom är genom bäst, Jag vet i alla fall inga vänner som är bättre en mina tjejer.
Kvällen spenderades med dom. Det var hur skönt som helst. Mjukiskläder och massa prat om ALLT mellan himmel och jord i Sarahs säng. Det är bara så grymt skönt att ha er, det ska ni veta!
Haha, men det är nog en himla tyr att vi ahr varandra, annars skulle idiotförklaringar fårn alla håll och kanet bara rasa in!
Själv tycker jag att vi är helt normala..Men man blrr ju som man umgås. Jag måste helt enkelt vara förjävla bra ;)
Snart ska jag sova, är lite sliten ^^ Men först måste jag bara säga, Jag älskar er tjejer! <3

PussHej<3

Still alive!

Jag lever fortfarande...Det är lugnt. Får be lite om ursäkt för den dåliga updaten ..Men jag har faktsikt en anledning, eller flera. Och dom är bra dessutom. Nej, det beror inte bara på att jag inte orkat, eller brytt mig. Snarare tvärt om. Jag har haft en massa saker för mig. I
 torsdags kom jag hem från en dag i Norberg  med kusinerna. Sälvklart var det mycket trevligt, och helt klart utträöttande. Varifrån får småbarn alla energi? Dom kan klättra på en i all oändlighet! Sen i fredags så blev det till att barnvakta Axel och hans kusin Meave. Så fredagskvällen spenderades alltså i ett hotellrum med två 1,5- åringar Hur mysigt som helst faktiskt! Så otroligt söta ungar...saknar dom, Ibland är det inte kul att man kan bo på andra sidan jorden :(
I alla fall så följde jag med Tim, Colleen och Axel till Mariefred där jag var tills idag. Underbara kusiner har jag! Morbröder och mostrar också för den delen...
Japp, det är väl anledningen till att jag inte uppdaterat som vanligt. En oerhört bra anledning om ni frågar mig! Har förövrigt läst en väldigt bra bok, 300 sidor på drygt 3 dagar. Så bra är den till och med. "Lyckans Hjul" Den kan jag rekomendera om man gillar lätta,  vardagliga romaner..typ.
Red ikväll. Hade Chasy-tjejen. Det gick riktigt bra,  super nöjd för att inte ha ridit på hela sommaren, bortsett från förra veckan that is...Ser inte fram emot hoppningen dock. Har mindre trevliga upplevelser därifrån hm...Ája, det som inte dödar en stärker en.
Nu ska jag snart gå och lägga mig! Japp, helt otroligt. Men småbarn, eller små och små, 9 årningar och neråt gör susen när det gäller att hamna i en något mer normal dygnsrytm! Absolut senast klockan 9 är det bara att pallra sig upp, annars blir man mer eller mindre mos av hoppande ungar. Bäst! Och imorgon väntar fler barn, det är dagläger i stallet.
(Vet att detta inlägg blev lite konstigt, men så blir det om man ska få ihop 3 dagar på....denna text;)

Har bara en sak att tillägga; Usain Bolt...Wow

PussHej<3

Det ska rensas!

Idag stod det först shopping på schemat..Denna punkt följdes till ....punkt....och pricka. Till min hjälp hade jag Marre och Rebecka. Det var bra de :) Det var en riktigt bra dag. alla hittade vi saker, mer eller mindre. När vi åkte där ifrån var vi nöjda med inköpen. Men kan säga att mitt blodsocker nog var i invå med fotsulorna. Så när jag kom hem väntade lite mat oche n väl förtjänt powernap. Det var skönt!
Sen så skulle ju de nya kläderna som införskaffats in i garderoben. Dock var min garderob inte allt för välsorterad. Så då tog jag tag i det. Bara som sådär och renasade hela alltet! Iprincip avrenda klädesplagg revs ut och det var kaos.
Verkligen kaos. Jag hade kläder över allt. Men till slut började det ordna upp sig. Och nu är det ordning i min garderob, eller garderoberna är det ju faktsikt. Skönt det. Så nu är det bara hålla tummarna att det håller i sig. Kan bli lite svårt:/ Som sagt, i garderoben, där är det ordning. Var sak på sin plats...typ.
Utanför den på golvet ligger allt som jag inte längre vill ha kvar i garderoben. Det är en stor, väldigt osorterad hög- Nej, jag längter inte efter att ta tag i den. Just därför ger jag den med värmve till min mamma! Hur bra som helst!
Så jag är faktiskt riktigt nöjd med dagen, som avlsutades med lite vänner och ett besök på Å-festen. Nu ska jag sova, tillsammans med flugan som bara surrar. Mindre kul. Flugor som surrrar när man ska sova hamnar högt upp på"saker-som -irriterar-mig -istan"....Gonatt!


Så här såg det ut, fast värre. Ångrade mig nästan, men nu är det fint! :)


PussHej<3

En gång hästtjej -Alltid hästtjej!

Idag var en underbar dag...Nej, Idag var en underbar kväll! Jag satt i sadeln,på en häst ute i skogen,. Det var underbart. Jag njöt av varenda sekund. Känns som att var 100 år sen jag galopperade på grusvägen. Inte ens myggen kunde få mig sur....Det var inte speciellt mycket mygg, men dem som försökte förstöra min första ridtur efter sommaren misslyckades. Radikalt! Nästa vecka väntar det dressyrpass för Lotta. Jag längtar. Hästar är så galet härliga, stalletjejor är så galet härliga.
Fattar inte hur jag kan ha gått hela sommaren utan att ens åkt upp och klappat på kusarna och deras galet tjocka gräsmagar!?
Det är himlans charmigt när man knappt får gien saldegjorden, eller när Viking inte går in i skaklerna. Allt som har med dom fyrbenta tröga, grymt smarta stora genom snälla djuren är just nu helt bäst!
Hade förövrigt Chase me-tjejen. Mysiga mysiga ponny med alldeles för långa öron. Jag låter fånig, och jag tjatar, jag vet. Men jag får. För jag älskar Hästar, och allt som kommer på köpet, japp, smuts under naglarna är också underbart. Nu ska jag sova och drömma sött....ni kan ju gissa vad...Sen ska jag vakna och längta tills nästa söndag! Puss på pollar!

Hästar i sommarhagen
Tjocka hästar i sommarhagen...aka Underbart!

PussHej<3

Släkt...

Kom just hem från en kräftskiva/födelsedagsfirande med släkten. Kanske andra skulle kalla det för släktträfff? Det bestod av kusiner mor och far,mostrar morbröder fastrar farbröder, morfrar morrmrar och svägors svågrar. .Vi var typ 17 pers. .
Och det är sant, helst sant. Min släkt ä,r lite konstigare, lite bättre- Påriktigt. Puss på den!

PussHej<3

Grattis Mamma!

Idag fyller Mamma år! Så det är väl på sin plats med ett Grattis antar jag. Jag har ju faktiskt redan sagt Grattis på riktigt. Men inte på bloggigt? Aja, hur som helst Grattis på Födelsedaghen Mamma!


Solen!

Nu är solen äntligen tillbaka...Det är nog därfor det avrit lite sisådär emd bloggandet. Haft massa annat kul att göra:D I förrfår var det tjejmiddag. HUr mysigt och gott som helst. Till efterrätt blev det choladdoppade fruktoer. Mums! Vi tjejorna är bara lite bättre. Nu står det på min blogg. Och allt som står på min blogg är sant .
Och igår blev det en heldag i mälarbaden. Äntligen! Ha inte badat och varit vid stranden på jätte längekänns det som! Sen på kvällen blev det är sjukt god Pizza, tillsammans med Sarah, därefter film med henne, Marre och Simon, Sarahs lillebror. Han är typ massa modig. För jag och Saarah tyckte att filmen var läskig, och lite äcklig. Men SImon det tuffingen bara kollade. Haha, för det kan inte vara så att jag och Sarah är fega? No way!
         
Bilder fårn tjejmiddagen (:

Kanske blir till att bada lite idag med. För solen är äntligen tillbaka. Håll  tummarna att det håller i sig!  Nu ska jag ta något att käka. Förmodligen ute i solen. Puss på lyckade sommarlovsdagar!

PussHej<3

På Kryssning

Är ju som tidigare nämnt på kryssning. Hur kul som helst är det ! Kryssningar med Sarah brukar inte bli annat än kul :P
Och ungarna är ju så galet söta. Det är tur att dom är med faktiskt. Det finns ju liksom lekrum, som är riktigt kul. Men dit man man inte gå utan några små. Är det inte perfekt Haha. Hittills är alltså  mitt och Sarahs favorit rum på båten det som är för typ 1-10 åringar. Hm...Vi är helt normala jag lovar.
Just nu händer det inte så jätte mycket. Vi har lagt till i Helsingfors. Oj, nu lät det som att jag på något sätt hjälpt till att lägga till. Det har jag inte. Kaptenen och hans besättning har lagt till i hamnen i Helsingfors.
Vi gjorde itne så mycket alltså, men hittade ett par datorer som kan tillfredställa vårat internet-craving.
Sen ska vi nog bada. Och ha helt galet kul ikväll. Det blir nog Buffé dessutom. Efterätter here we come liksom.
Nu ska vi köpa glass och sätta oss på soldäck. Underbart!

Tack till alla som sagt /smsat Grattis! Det var jätte gulligt, men kan inte svara på sms Puss på er!

PussHej<3

Film!

Film, Fiulm mera Film! Ikväll blev det film! Inte med vilka som helst. Utan med Sarah Marre och Emma. Vi hyrde film och jag tror vi lyckades slå rekordet i hur långt tid det tar innan vi kommer fram till vilka filmer vi vill hyra. Men till slut så. Det fick bli "Gold's Fool! och "In the land of  women". Men vi såg bara en. Se började vi av någona nledning prata om landskap och det slutade med att alla satt och läste i katboken Hm..Ja. Det är förmodligen helt normalt....Vi lärde oss massor i alla fall. Det kommer förmodligen redan ha glömts bort imorron men vad gör väl det liksom? Bättre att vara smart en liten stund, än att inte vara det alls!?

Nu sitter jag här helt själv, och sarah, hon har somant på min soffa. Så social var hon. Jag visste det ! Det är inte mig hon vill ha. Det är min soffa "/ Det värmer Sarah (: Om jag kan lyckas bli trött snart kanske jag rent av också somanr. Annars, vilket verkar mer troligt kommer jag slösurfa ett tag till. Hur kul som helst! På söndag är de ti alal fall kryssning. Då är det bäst för henne att hon gör mer än att sova!  Hare bäst!

Sarah Emma Marre
Hur mysigt som helst liksom<3


PussHej<3