Svenskt ska det vara

Imorse. Hoppas verkligen att ni lägger märke till att klockan inte ens är halv tio just nu och jag säger imorse. Det är galet. I alla fall vaknade jag innan klockan åtta av att Tim kom upp och vrålväckte mig, och min mor, men ,mest vrål på mig . Sen så blev jag lite ritad på benet, riktigt snyggt! Bäst av allt var det när jag kollade ut och där sken solen. Är de inte ett av de bästa sätten att vakna på? Det måste det vara, för jag orkade till och med gå upp. Skriver förövrigt detta inlägg med en Axel i knäet, så ha överséende med diverse stavfel (:

Har just kommit in från hen helhärlig smultronplockning! Japp här ska vi försvenska den lilla så mycket det bara går. När han åker här ifrån så  är han nog gul och blå hela han! Hur bra som helst! Sen har vi lyssnat på båtlåten hela morgonen, förmiddagen, Vad nu ni människor med lite mer normal dygnsrytm brukar kalla det.  Det gillar Axel. Så lite försvenskad är han nog. Nu väntar det plättar till Lunch, Inte vilka plätter som helst som helst heller, Utan plättor som mormor gör på vedspisen i Norberg, Det är riktiga plättar det! Allt annat är wanna-be. Japp, ibland är livet otoligt rättvist helt enkelt. Speciellt nu! Vi hörs!
Fil och smultron


PussHej<3

I Norberg

Är i Norberg nu, hamnade här igår kväll.  Åker nog hem fredag kväll, eller på lördag. På söndag är jag i alla fall garanterat hemma, för då ska jag iväg...Okej, det lär konstigt.Men kommer att vara hemma på söndagen tills jag åker. Då ska jag till Finland på. Självaste Helsingfors till och med. Hur bra som helst.  Ska dit med Mamma, Pappa, Shannon, Sawn, Meave,  Tim, Colleen,Axel och underbara Sarah! Mamma säger att vi är galna, Sarah och jag alltså. Jag säger att vi är bättre än bäst. Och jag alt jag säger är sant! Hur bra som helst liksom!
Just nu händer det inte mycket här, Mor, far och mormor är och plockar svamp. Dom har till och med med sig Puff! Och Egon hugger ved.Så just nu har jag sällskap av en sovande vovve och Svt 1, 2 TV 4 och Kanal 6. Hm.....
Men sen kommer i alla fall Tim, Colleen o Axel hit. Hur bra som helst!  Nu ska jag försöka få tiden att gå genom att slösurfa. Helt meningslöst men bättre än att kolla på målarfärg som torkar. Här finns det förresten ingen  målarfärg som torkar, så jag måste slösurfa. Ha de bäst!
Norberg Stugan
Detta är alltså stugan i Norberg där jag befinner mig.
Är det inte lika svensksommar-idyll över den?

PussHej<3

Dagen!

Det blev inget arlnada och hämta Australien/USA människor idag. Planen som skulle flyga dom hit ville inte riktigt sammarbeta. Så det bev förseningar. Jippie! Men imorgon kommer dom i alla fall...Tror vi....Hoppas vi (:
Men det gör itne så jätte mycket för idag är dagen. Den jättebästa dagen. England-folk-kommer-hem-dagen. Hur bra som helst! Det är galet. Känns som att dessa 3 veckor,(vilket förvövrigt är den längsta tiden jag och Sarah varit ifrån varandra sen 29 oktober 2007)! har gått fort, men samtidigt som att dom åkte för jätte länge sen. Som att jag inte sett dom på flera månader:O Knasigt det där med tidsuppfattning. Nu är det en timma kvar tills dom landar, dock lite längre tills dom kommer hit. Men det är helt sjukt vad jag längtar! Hahax)

Förövrigt kan jag berätta att det är punka på min cykel. Grattis Sara! Så då måste det lagas, annars blir det bara tråååk ikväll, och så kan det ju verkligen inte vara, med tanke på mina vänners ankomst. Så snart ska det lagas cykel(: Men först lite dator ... Vi hörs!
Sarah med glass
Snart kommer hon! Underbaringen! <333333

PussHej<3Grattis!

Grattis till Calle!!! Idag fyller han, Carl år. 16 stycken faktistk! Hur stort som helst.
Grattis på'rej och självklart hoppas jag att du får en helt genom bäst födelsedag. Själv anser jag mig nu vara skyldig dig en, om inte två cheese. Så då håller vi tummarna att du itnte ser det här, så slipper jag;) Hade bäst Calle, och alla andra får så snällt säga GRATIS till honom!

Calle 16 år!Dessutom fyller min far år. Han är lite äldre än Calle..Så grattis på det. Honom känner jag mig dock inte de minsta skyldig att ge en cheese;) Pappas födelsedag är dock redan garanaterat galet bra. Han får träffa mig;) Men GZ

PussHej<3

Mänsklig form?

Jag är totaltrasig... Fucking sön. Dumt att man ska bahöva den. Jag ahr inte fixat mig det minsta dag, nej det är helt rätt. Jag går fortfarande omkring något pyjamas/mjukiskläder liknande. hur skönt som helst. Och dagens kost har bestått av salatapinnar och kladdkaka till frukost? panpizza till det som kalals lunch?.
Nu är jag hungrig. Men det är alldels för jobbigt att laga mat. Mackor<3
Så mycket energi har jag. Varför då? Jag har ju sovit mycket ju?
Förövrigt har även jag fallit för grupptrycket. Jo, smanelius finns nu också som facebook-användare. Trött facebookanvändare. Men nu ska jag nog faktitk ta tag i saken och anta mänsklig form. Har hört att det gillas mer att gå ut om man ser ut som människa. Inte som totaltrasig. Men vi hörs!

PussHej<3

Vaken?

Jag vaknade nyss, Jag ärnog iyne ens vaken. Men jag sover inte. Det gör My. Hon är söt. Hihi. Tror vi somande vid halv sex. efter att har lekt med bloggen, nästan tack My:) Kollat på scrubs, moffat gått till jobbet och skrattat åt ingenting. Det blir så om man inte sover. Hur bra som helst. Men fast min hjärna sover, tror att den gör sådär som valar gör unihemisfärisk sömn.Det betyder att jag inte kan hållas ansvarig för allt jag skriver nu. Det är ...den hjärnarn som kan hållas anvarig som sover (Y'
Jag har i alla fall kommit fram till flera saker;
Min blogg ser konstig ut. Den där bilden.
My är söt när hon sover.
Jag minns inte vart min bror sover, kanske stenby?
Calle är ganska genom bäst människa
Varm avslagen cola smakar piss. >>Ja, det är bara ett uttryck, jag vet egentligen inget om saken<<
När jag gick och la mig, efter att ga gått till jobbet var det mycket finare på mtt rum.
Mina grannar äter lunch. Jag ska tala om för dom att det är alldeles för tidigt.
Jag vill bli Koala. Fatta att sova 19 timmar.
Jag är tröttare nu än när jag började skriva. Därför ska jag inte skriva mer. Då kanske båda mina hjärnhalvor somnar.

My sover

PussHej<3Med My!Är Med My:) V
i har lekt massor idag haha och träffade MIchelle, Det var.. en upplevelse, En bra alltså;) Hon, My alltså, ska sova här. Hur bra spm helst liksom. Hahaha vi har laddat. B6J Cola, salta pinnar, chips. Kladdkaka och Filmer i mängder. Dessutom ska vi ha musik och spela Mnopol <3 Som vi gjorde förut, för länge sen.Hahaha. En bra kväll är garanterad! My ska designa min blogg. Tack My. Nu har jag redan sagt tack, så nu måste du ! Ha!
Nu ska jag och my bli Miljonärer. Påriktigt. Faktiskt. Det är sanning.

PussHej<3

Godis ska säljas;)

Snubblade över en söt atrikel på aftonbladet Wille 5 år ville >>Wille ville x)<< alltså att dom ksa sluta sälja godis. Denna åsikt framförde han direkt till statsministern Fredrik Reinfeldt genom ett brev. Sött va? Dessutom så tänkte han tydligena tt om dom slutade sälja godis skulle mormor sluta röka. Ännu sötare. Men sen när jag tänker efter. inte det misnta sött!? Killen är 5 år, och vill inte att det ska finnas godis? Hur dumt är inte det. Stackars Stackars liten. lIksom, när jag var 5 älskade jag godis, det gör jag forfarande. Hoppas att han bara lider av tillfällig sinnesförvirring och snart inser hur bra godis är!
Klockrent är i alla fall Fredrik Reinfeldts formella brev som respons til Wille, tänk er att en 5 åring läser dett


"Hej William!
Tack för ditt brev.
 Många människor tycker nog att det kan vara gott att äta lite godis någon gång ibland.
Om man inte vill äta godis kan man välja att inte köpa något.
Därför tror jag inte att ett förbud mot godisförsäljning behövs.
Jag tycker att det är bra om du väljer att inte äta godis.
Då kan du till exempel spara pengarna eller köpa armbandet du skrev om.
Avslutningsvis vill jag önska dig en härlig s
ommar!
Vänliga hälsningar, Fredrik Reinfeldt
"


Wille som vill förbjuda godis
WIille som vill förbjuda godis

Tur att han, statsministern inte höll med i alla fall ;)

PussHej<3

Det ska vara Tårta!

Shuue! Nu  är jag vaken:D...Uppenbarligen. Me varför? det finns flera anldningar. En är ju att jag inte sover, en annan är att min mamma väckte mig, innnan hon och far och vovve åker till Norberg. Ännu en anledning är att jag gick upp när mamma väckte mig, för att få äta tårta. Japp. Jag ska har tårta innan dom åker, annars är det.....Inte snällt, alls!
Anledningen till att jag ska ha tårta är att samtliga familjemedlemmar, det inkluderar Puff, har glömt min namsdag 2 gånger denna vecka. Eller, en var i söndags, men det är ju inom 7 dagar så^^ Och den andra glömde dom trots att även min moster har namnsdag och att min morbror fyller år. Det är nästan bragd Ao? Jaopp, sen är det bäst att Tårtan blir god, jag gillar goda tårtor:)

Mumsig Tårta!
Denna tårta kan tänkas duga, minst!


Igår var jag förövrigt med Skoog, vi kollade på Harry Potter. Den var ganska bra, sen tog den slut typ, det var inte massa BAAAM o SMAAAAAASH o BOM o KRAAAAAAAAAACH o blixstrar och eldklot som kastas. Aja ni förstår, det hände liksom inget, inget mycket.  Men annars var den väldigt bra. Sen åkte vi hem till Rebecka, där som min cykel stog, så jag cyklade hem, först via killar-påväg-till-statoil-i-slagsta sen via större delar av glömsta. Tillslut via delen där min mor befann sig. Hon var glad. Mary-Anne var glad, Tanne var med, Vi gick hem till som hit. Påvägen lektes det under hökensvingar kom, hela vägen användes väl och risken var inte stor att någon i närheten sov alldeles för bra. Så kul hade vi, dom, jag åt dom, Alltså jag åt inte upp dom,utan så kul hade jag åt dom. Dom hade i sin tur bara kul åt sig själva. Det var kul.
Sen kom jag hem, satte mig här, pratade med massa  bra människor, gick o la mig, somnade, vaknade, var vaken, pratade med en packande mor, bloggar. Ska äta tårta. Typ så ja, så nu är ju nästan bloggar.-delen klar. Det betydera att tårta-delen är närmare:D YES!

PussHeJ<3
Go morron!

Väcktes nyss av Skoog..Tack btw;) Egentligen sover jag nog fortfarande,  Men det har jag liksom inte tid med, för jag ska med Rebecka, någonstans. Ut på sjön är det i alla fall, med båt och vattenskoter. Diverse famlijemedlemmar antar jag också. Kanske rentav en hund? Jag vet tinte, jag vet bara att vi åker om en timma och det är bra att ha på sig bikini. Vet inte när jag kommer hem heller, men jag överlever:D Enligt mig låter det som att en toppendag lägger som framför fötterna på mig!
Så nu måste jag käka frukost, min mage är jätte hungrig, sen så kommer jag förhoppningsvis hem till kvällen Seeya!

PussHej<3

Dumma Dumma Bror!

Väldigt dumma bror! Min skräm, dataskärm that is. Var som lite trasig, den var massa konstiga streck på den, men ingen större fara. Det fungerade liksom utan större problem. Men så kommer ju bror. Dumma Dumma bror
"Vad har du gjort på skärmen?"
"Jag vet inte, den är typ trasig"
"Okej, ska jag fixa?"
"Har redan provat det där"
han försöker i alla fall. Det fungerar självklart inte, Så då slår han på skärmen?!?!?
"Oj" jomenvisst, oj.
Så nu är den massa mer trasig och jag ser inget på en viss yta. Men tack, du fixade det....Tard!

PussHej<3

Skoogen

Hon med två O...Det är med henne jag har spenderat De senaste dygnet, give some take some. Det har varit massa kul, som vanligt. Igår var vi i mälarbaden, först kollade vi massa på väsby, sen så åkte vi vattenskoter, och insåg att man man itne kan åka 2 på jetski. Dessutom hade vi sönder en ring, som inte tillhörde varken mig eller Skoog. Ohps! På kvällen var vi mälarbaden. Där träffade vi Ludde och Lars innan vi efter att ha blivit lite hjärntvättade av dansbandsmuski åkte hem till Rebecka. Kollade på någon film, som jag inte vet vad den heter, men den var helt okej. Skoog somnade, vilket jag av någon anledningen inte kunde, Så jag satt lite vid datorn innan mina ögon blev trötta.
Haha, när vi vaknade gjorde det ONT. Jag har träningsverk i båda armarna. AJ. Och ont vid knäna, nu har jag ont i huvudet också, men det är beror nog på detta skitväder. Aja, synd och klaga liksom.  Sen kollade vi på Peter Pan Hur bra som helst, dock beror det bara på Jememy Supter. En av dom sötaste någonsin. Skulle lätt se den igen. Bara för hans sjukt fina ögon. Skoog håller med :D
Är i alla fall hemma nu. är lite trött, men det får jag vara. Sömnen har ju inte varit på min sida de senaste nätterna. Nu ska jag kolla på TV och försöka hålla mig vaken, så kanske jag och sömnen kan komma överens inatt i alla fall. Hare bäst!

PussHej<3

Gissa vem som bloggar?

Nu ska vi leka Gissa vem...                    För det brukar man görahalv 10 på förmiddagen...
Gissa vem som somnade halv 6?
Gissa vem som har ett äckelvarmtrum?
Gissa Vem som vaknade 9?
Gissa vem som inte finner något roande påTV?
Gissa vem som är hungrig?
Gissa vem som är äckligt trött men inte kan somna?
Gissa vem som är sur för massa äckelsaker?
Jag
Nej tack, Jag vill inte ha. Ge mig inte, jag klarar mig fint. Det går bra utan.
Jag vill verkligen inte ha!
Nu ska jag sluta leka Gissa. Nu ska jag försöka somna. Fucked up dyngsrytm,Inte kul.
Tacka gudarna för fGilmore Girls och Fläkten <3

PussHej<3


Älska Låten<3


Evanescence - My Immortal
'
I'm so tired of being here Suppressed by all my childish fears
 And if you have to leave I wish that you would just leave
Because your presence still lingers here And it won't leave me alone
 
These wounds won't seem to heal, this pain is just too real

There's just too much that time cannot erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

You used to captivate me by your resonating light

Now, I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts my once pleasant dreams

Your voice it chased away all the sanity in me
 
These wounds won't seem to heal, this pain is just too real

There's just too much that time cannot erase
 
When you cried, I'd wipe away all of your tears

When you'd scream, I'd fight away all of your fears
 And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

I've tried so hard to tell myself that you're gone

But though you're still with me, I've been alone all along
 
When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream,
I'd fight away all of your fears
 And I held your hand through all of these years
But you still have all of me, me, me
Så sjukt bra!
PussHej<3
GLAD!!!!!!!!!!!!!

Alldeles alldeles nyss blev jag sådär glad. Sådär glad så att man inte kan sitta stilla, jag hoppade på stolen och var bara sådär glad, som man bara blir av riktigt bra saker. Så gissa om denna sak var sjukt bra? Det var mina vänner! Sarah och Marre var online! Shiiieet vad glad jag var. Dom lever, dom har kul. Och jag vill vara där med dom. F r dom är mina underbara vänner. Detta gjorde i alla fall min kväll, nu kan nästan vad som helst hända. Jag är glad. Jag saknar min vänner, men dom har det bra och dom kommer hem, om  typ 11 dagar, gaah! Nu ska jag gå ner och göra, jag vet inte, vara glad i alla fall! Jag älskar er tjejor!

PussHej<3

Tv goes pengar

Idag har jag blivit lite rikare...Eller, rik på nytt. Hela två kroner faktiskt.
Då tänker ni ju genast, " Va? Hur i allsindar kom hon över denna förmögenhet?" Svaret är, min Farfar har köpt en ny TV.  Då tänker ni "Vad menar hon nu?" Jo jag menar just det jag sa...skrev. 
Alltså att min farfar + köpa ny tv = Sara blir 2 kronor rikare. För att göra en kort historia lång...
När han köpte den nya, platta och nästan obefintliga TV;n så skulle den gamla. storleken något större och helt klart befintligare TV;n ut Men varför slänga en helt fungarande (icke svart-vit) TV, när man kan låta barnbarnen tjafsa om den? Liksom, hur dumt skulle inte det vara? Så farfar gjorde, precis som ni tror, lät barnbarnen tjafsa om den, innan han tillslut självklart sa att jag, (*Den smartaste, roligaste, snyggaste, helt enekelt bästa av mig och andra barnbarnshalvan) skulle få den. Så tack Farfar :)
Vart skulle då denna ganska befintliga TV stå ? Det va ju liksom inte direkt någon självklarhet, Men Pappa kom på att i förrådet så fanns det en hylla, som inte används. Så den skulle ju kunna vara perfekt. Vi provade, den var inte perfekt. Men den duger:D Så, för att få in denna hylla tvingades jag mer eller mindre mot min vilja att städa, men inte allt för mycket som tur var;)
Det var lite av en upplevelse, för när jag städade sådär, så att jag flyttade på saker som vanligtvis inte flyttas på hittade jag massa roliga grejer som jag inte sett på länge. Till och med grejer som jag slutat sakna. Men bäst av allt, så hittade jag min förmögenhet! Dessa två kornor. För att ni ska förstå hur värdefullt detta är citerar jag min goda vän Calle
"En krona, det är mycket! Man kan tänka att det är början på en miljon, eller en tiondels cheeseburgare" Förstår ni då värdet av detta, jag har ju till och med 2 av dom! Så nu ska jag glädjas lite till åt det, kolla på min helt klart befintliga TV och äta lite jordgubbar....Jag tack:)

*Möjligheten finns att det som står inom paranteserna inte är ett citat från Farfar, utan från mig. Dock är det fortfarande helt sant.

PussHej<3


Vems Pris?

Nu vet det ett tag sen, men när jag var med Mamma och handlade på Ica, så såg jag skylten nedan.  Jag tyckte det var väldigt konstigt. Okej, om det fanns en skylt som denna, där det stog "vårt pris" Men dessa skyltar fanns överallt. Väldig, konstigt, och onödig.
För det första, har någon frågat vems pris det är?
För det andra, Det står ju inte ens ett annat pris angivet, vem skulle tveka?
För det tredje, Skylten sitter inne på ica, varför skulle det då vara någon annas pris angivet?
För jag brukar i alla fall inte gå omkring inne på ica, kolla på priserna och tänka "Jaså, 24.90? Det måste vara det kostar på hemköp, undrar vad det kostar här?" Nej, Det är väl ganska elementärt att det är icas priser som visas? Men om nu ica vill behanda sina kunder som om dom var inkapabla till att förstå att det är just icas priser som anges, i hela icabutiken så kör på, sätta upp onödigt många lappar, skyltar och Idiotförklara kunderna vinner man förmodligen mycket på,

Icas pris, vems annars?
Bilden är dålig, det var mor som tog den...


PussHej<3

Herrå:(

Jag gillar inte Herrå! Det är nästan alltid tråkig. Det är inte ofta man blir glad av ett "HejDå"
 Då menar inte jag vanliga, obetydliga HejDå,som när man bara går till affären, logga ut från msn., eller gå hem från skolan. Utan sånna som betyder något. Som när det var skolavslutning, som när Tim o Colleen åkte till Australien, eller som ikväll. När Marre, Sarah och Hannah åker till England. Det är mer som på riktigt. Det är tråkigt. Även om det kommer vara kul ikväll när vi ska äta på Ming och saker, som för att säga just Herrå, så är det inte kul, när man tänker efter varför. Liksom tre hela veckor, utan mina bästa vänner? Jag kommer att sakna dom massor. Som tur är åker ju inte alla, utan en del får vara kvar här i tråkiga vanliga, Sverige och bara drömma om hur bra dom andra har det med sina palmer och stränder.
Eller, så får vi vara kvar och njuta av svensk sommmar när det är som bäst, med Jordgubbar, sol, bad och härliga mysiga kvällar....och dom i regniga Englad där alla pratar som om dom var värsta öveklassen. Hhaha, ao, se livet från den ljusa sidan var det.
Hur det än blir vet jag att jag kommer sakna flickorna som inte är där jag är. Ovsett vädet här eller där.
Och ikväll blir planen att bara ha det kul, inte tänka på varför vi ska ha kul, just ikväll. Det blir super:)

PussHej<3

Skratta!

Det är roligt speciellt om man är med Tegborg! Jag ä med tegborg. Vi har kul, vi är tokiga, lyssna rpå Jesse Mc Cartney
Kom hem för ett tag sen, då åt vi, typ mackar, glass o kräm, och nu cola och saltade pinnar, Kombinationen´liksom<3 nu började en konstig låt spelas. Så vi måste undersöka detta extremt läskiga och oerhört farliga fall! Herrå:D!

PussHej<3

Borta bra, men hemma Bäst!

Så sant som det är sagt! Dagarna i kungsör, var galet roliga, mysiga, underbar, härliga. Men att få komma innanför dörren ikväll var ortoligt skönt, Hemma! Men måste säga, ni tjejer, ni gör allt bra. bättre, bäst! Vi har badat, gått runt o kungsör, och ätit och haft det allmänt bra! Tack! Under dagen försvann det flickor i omgångar. Alltså, dom försvann inte, men dom lämnade kungsör och åkte hem;)  sist kvar var jag och Sarah. På dagen så vart det varmt, jätte varmt, så vi åkte och bada och när vi var där börjar det regna, men vad gjorde det, vi badade ju liksom? Regnet gick över och istället kom åskan. Så vi gick upp och på vägen tillbaka till båten så börjar det att spöregna. Så där sprang vi, med handuken, badklläder väskor och lite andra saker  i famnen i genom blöta kläder. Hahah. Det var härligt. Från ett tag forsade det ner vatten.  så Sara(h)orna ser det ju bara som en möjlighet att ha kul. Gissa om det är roligt att springa där under? Om någon såg oss, inte bara då, utan efter och innan också, måste dom nog ha fått en helt annan åsikt om Eskilstuna. Sorry"/
Aja, nu är jag i alla fall hemma, och kommer förmodligen att vara det resten av kvälllen. Har en del sömn att ta igen;)
Nu ska jag kolla på någon film på femman, med Jennifer Aniston, så det är förmodligen bra!

PussHej<3

Härligt

Kom just hem från Ängsholmen Har varit där sen typ, lunch med Mimmi, Sarah och Marre. Det var jätte skönt i vattnet och ännu skönare att komma upp och torka på bryggan i solen. Det var inte galet varmt heller, utan lagom. En härlig sommarlovsdag helt enkelt. Ikväll så bestämdes det att vi ska vara i slagsta. Mer vet jag inte. Men det brukar ju lösa sig, och bli alldels perfekt. Som en såndär härlig sommarlovskväll!
Nu ska jag lägga mig ute på altanen, i solen, med  de sista kapitlena i stenhuggaren och en glass. Nej, jag klagar inte på härliga dagar som denna!

PussHej<3

Segla!

Ikväll kom jag hem efter några ett par dagar med kusine, morfar, bror och morbror i mälaren. Det har varit hur skönt som helst. Livet var helt klart oerhört rättvist dessa dagar. Det var sol hela tiden. Och eftersom att vi seglade (Eller gick för motor) större delen av tiden fläktade det alltid lagom.
Men de gånger det blev för varmt att ligga i solen, på fördeck, eller i hängmatten så var det bad efter stegen. Hur många gånger vi badade kan jag inte ens räkna till. så galet skönt!  
Maten var dessutom jätte god. Allt blir godare på sjön. Och när man dessutom nyss badat, i 24 grader varmt vatten så smakar det ännu bättre, Ja, ni fattar grejen. Det var en del av svensk sommar när den är som bäst helt enkelt. Jag klagar inte på dessa dagar.
Natten dock. Svenska mygg.....jävlar. De förstörde min natt mer eller mindre. Först väckte dem mig, sen höll dom mig vaken med ett ständigt ...surrande... (surrar myggor?)  Sen bet dom mig, så det kliade iprincip överallt. Inte mysigt! Förens jag la mig, på ett annat ställe, med dörr. Då var det galet mysigt och jag somnade hur fort som helst till båtens gungande och  vattnets kluckande.  
Eftersom att man inte gjorde många knop under dagen kunna denna förlorade sömn lätt tas igen. Gaah, jag vill nästan tillbaka. Dagarna hamnar helt klart på topplistan över lyckade sommardagar. Avundsjuka? Det borde ni vara:D 
 
Nu ska jag sova. Det kommer bli intressant då det redan nu fortfarande gungar som om jag vore i båten. Jag har även en fjäril och en jätte Mygga, Ni vet mygghanar, Harskank eller var det heter, till sällkap. Sov gott!

PussHej<3