Kan inte sova "/

Jag kan inte sova! Det är inget bra. Det är väldigt dåligt. Jag är inte bara vaken, jag är pigg. Det är dessutom galet varmt och jag kan bara verkligen inte sova. Det är inte kul. Jag vill somna. Jag kommer vara död imorron. Så nu ska jag försöka, en gång till. Nu ska jag sova. Fan, upptäckte just en mygga. Jävla skit, Gonatt, eller bara, Natt för min del....

PussHej<3

Shop til you Drop!

Dagens motto fick bli Shop til you Drop! Och det upnåddes helt klart vill jag säga. Efter en seg förmiddag så blev det 3 timmar på tunapark med min Mamman. Det shoppades, och shoppades. Så snart är garderoben klar, för en vecka eller två;) Det var trevligt. (vilket det ju alltid är när mamma betalar!) Så shop-delen var i stort sett avklarad när drop-delen kom.´så när blodsockret var i nivå med fotanklarna och var vi i stort behov av en fika på Amarant, Mums! Sen blev det lite mera av shop-delen. Innan vi var tvugna att sluta då Tunaparkjobbare tydligen slutade och hela stället skulle stängas.
Det blev flera byxor, linnen och skor,  även solglasögon och en klänning, som jag gjorde värsta kapet på införskaffades. Dessutom blev det ett kompletterande av min, då, halva bikini och en blus till mamma. Så Tack Mamma!:)

När jag kom hem var det bara att vända för att åka och bada, med far mor och vovve. Det är verkligen jätte skönt i vattnet och spike är sötaste vovven när han simmar. Puss! När vi åkte ut till ängsholmen insåg jag att jag ju hade massor att göra innan jag skulle kunna spendera kvällen med lite tjejor. Så det blev att åka hem (Efter badet och massa alltså!), äta, packa, fixa lite mer och sedan leta reda på bikini eftersom att jag skulle bada i roxnäs, med dom där tjejorna. Det gjorde jag och nu sitter jag här!
Har inte så mycket mer att göra än att bli trött så att jag kan somna. Ska ju segla med kusinerna imorron. Dom har massa energi + jag ska upp tidigt. Så mycket sömn skulle ju inte vara helt fel som uppladdning. Jag kommer hem igen på onsdag. Tror jag. Hoppas jag. Så vi hörs då. Tror jag. Hoppas jag

PussHej<3

Stockholm med Kussilinerna

Gårdagen spenderades i våran vackra huvudstad....Men, jag var ju självklart inte där ensam. Utan med två söta kusiner + en morbror. Först gick jag upp sådär fruktamsvärt tidigt. Det var inte kul att ställa klockan på 06.00 natten innan oxh ännu mindre kul var det när den ringde några timmar senare:/ Men det var bara att bita ihop och pallra sig upp. När jag kom till Mariefred, där som ju kusinerna bor så kollade jag på några söta teckande saker som räddade andra söta teckande saker, i vattnet:) Och efter ett tag bar det var till stockholm. Vi käkade på ett jättemysigt ställe någonstans på lidingö, sen var vi på natuhistoriska och cosomonova innan vi åkte hem igen. Väl tillbaka gick jag och kilarna för att bada. Det var kallt men modig och tuff som jag är badade jag i alla fall :D till sist blev det tåget hem.
Det var en massa mysig dag men massa mysiga kusiner :)

Och idag har jag badat. Det är härligt.  Speciellt med sånna vänner som jag har. Dom gör min sommae, För nu är det sommar. Jag älskar det! Och imorron ska jag bada ännu mer. Sen ska jag till kusinerna igen denna gång för att hjälpa till när Emil ska ha disco. Kommer ihåg när jag hade det. Haha x) Hur kul som helst. Kanske skulle ha det igen någon gång? Med Dansstopp och hela havet stormar? Sen skulle man få godispåsar, och det skulle sluta klockan 21.00. Sarah, är du på? 
Nej, nu väntar en film, sedan sängen. För av någon anledning är jag oerhärt trött. Det kan ju bero på för lite sömn?:) Vi hörs!

PussHej<3


Tom och Jerry

Jag kan upplysa er om . . .att i den tecknade seiren, och kortfilmerna om Tom och Jerry, en katt och en mus som inte alls tycker om varandra. Och som mer eller mindre verkar leva för att göra den anders liv till ett helvte så är Katten Tom och Musen Jerry. Ni kanske redan visste detta? Det gjorde inte jag, och då jag frågade om någon visste, var svaret att ingen av de tillfrågade personerna visste. Alltså verkar det vara en fråga som verkligen måste besvaras. ...
I-landsproblem<3 Aja, nu blev ni lite smartare, och jag  kan sova gott med kunskapen om att jag besvarat denna oerhört viktiga fråga! Sussa Sött!

Katten Tom och Musen Jerry

PussHej<3

Marley and Me

Marley and Me  ;( Se den! Den är sjukt bra! Kollade på den nyss, ja, jag tårade. Den är Oj så bra. Och nu vill jag ha min puff här. Min underbara Puff! Kan råda er att se filmen tillsammans med någon, och om ni har hund, se den med vovven då också! Så sjukt bra! Som ni kanske förstått är den sorglig också...så någon mer, en vovve och massor av näsdukar, sen är ni redo! För ojojoj, det kommer att behövas! 
Nu, ska jag samla mig försöka anta mänsklig skepnad innan jag ska sova....

Marley and Me

Marley and Me<3

PussHej<3

Dagvill!

Dagvillhet...Det tillsammans med med näst intill obefintlig dygnsrytm och ingen större planeringsförmåga är symptomer på att man har. . .  sommarlov...Jag gillar det! Idag är jag extrem dag vill, det är lördag, jag kollade upp det. Egentligen borde det avra ganska uppenbart, det var midsommarafton igår. Men igår kändes det som att det var natten innan jag sov hos Sarah, alltså som att torsdagen aldrig skulle ha hänt. Så då trodde jag hela tiden att det var fredags imorse. Tokigt, sen nu så inbillar jag mig att det är söndag. Men det är det ju inte. Jag är bara söndagseg i alla fall. Men vad gör det? Det är ju sommarlov. Jag älskar det!

Nu, ska jag försöka ta reda på vart min famlij befinner sig. Dom försvann klockan 2, och har itne hört av sig, och kommit tillbaka. undra om dom har blivit uppätna av en gigantisk dinosaurie, eller drake! Dinosaurie är mest troligt, drakar finns ju bara i sagor ;) Japp, sen får jag se vad som händer ikväll, ska i alla fall lyssna på Milow, hans musik är verkligenjätte bra så ni kna ju bara börja lyssna på den!Tack Sarah för upptäckten. Vi hörs!

PussHej<3


Somna om<3

Nu är jag hemma, och vaken. Klockan är inte ens halv 11 när jag skriver detta, och det är midsommardagen. Ni inser förmodligen just nu att klockan ringde alldeles för tidigt hemma hos Sarah. Där det förvrigt slutade med att jag spenderade natten. På kvällen var vi hemma hos Mimmi. Och det är nog bara vi som kan komma på sådär konstiga saker, men allt blir ju vad man gör det till D: Vi gjorde det hel klart till något bra. Tack för kvällen...natten;)
Jupp, nu sitter jag i alla fall här efter att ha ätit jordgubbar och mjölk till frukost. Det var verkligen mysigt, och jag börjar nästan verkligen tro på att det är sommar, för när jag gick hem, nästan fortfarande sovandes, så kändes det sådär somrigt, som en sommarmorgon. Vilket det ju var.
Vad som händer idag vet jag inte.Finns inga som helst planer utom, att så fort jag är klar med detta så ska jag antingen läsa, eller kolla på TV och med största säkerhet och all rätt, falla in i drömmarnas värld igen. Hur bra som helst!

PussHej<3

Midsommar var det!

Idag är det Misdsommarafton!  Det är läskigt. Vi fick nyss sommarlov, och nu är det midsommarafton. Men det märks i alla fall. Först, när jag vakande för typ en halvtimma sen så var det inte det mest trevliga sättet att vakna, men det var ett midsommar-sätt. Det var min bror som gick omkring och hm, man skulle kunna säga sjöng, snapsvisor, Men i mina öron var det mest ett fult läte då han inte kunde varken text eller melodi till 100.....Det fanns i alla fall ingen återvändo, jag var vaken.
Sen när jag satt här så kom mamma uppspringades i trappan. Hon var helglad. Och det har hon ju alla anledning till, hon har ju en dotter som mig! Dock hade hon även plockat sommarens allra första jordgubbar! Midsommarafton is in the air vah? Dessutom säger vädret, på svt, att det ska regna ikväll. Som det ju alltid gör denna afton, hur mysigt som helst. Japp, spelar ingen roll om det gått fort, om man inte har hunnit planerat allt, glömt bort att fixa diverse saker. Midsommar är här, Fira, Dansa, ät och Njut! Det har jag tänkt att göra!

PussHej<3

Myskväll!

Jag har varit borta...Men nu är jag här! 
Skulle kunna komma med massa dåliga ursäkter, och bortförklaringar till varför jag inte bloggat på länge, mer än en vecka sen faktsikt. Men det gör jag inte. Jag säger bara som det är. Jag har inte orkat, och jag har inte haft något att blogga om. Eller jo, det har jag. Men dessa stunder har ´jag inte orkat och vice versa. ja ni fattar.
Hur som helst så orkar jag nu. Så Why not?
Dagen spenderats till en början hemma hos Sarah, där jag vaknade, med lite vänner. Det var massa mysigt igår. Men brist på sömn. Vilket ju är hur kul som helst!. I alla fall för personen med sömnbrist. (JAG)Människor i denna persons (MIN)omgivning är det lite mindre kul för. De får liksom stå ut med övertröttshethumöret....Men jag ber inte om ursäkt för detta. Nej, istället får ni en upp på mig. Så om ni är övertrötta och flummiga,Ring:D Sen red jag, sista gången för den här terminen.
Och ett bättre avslut får man leta efter. Jag hade bästa Palle, och jag vann. Vi körde hela havet stormar, med korsade tyglar och den hästen har, egnetligen ett hjärta av guld! Så snäll :)
Sen kom jag hem och då hade pappa fått för sig att laga massa god mat, bara som sådär liksom. Så då fick jag pina i mig denna nästan trerättersmiddagen -Stackars mig;) och nu sitter jag här!

Ikväll blir det att vara hemma och ta det lugnt. Kanske försöka gå o lägga mig skapligt. Annars kan det hända att morgondagen + kvällen + natten, blir tråkig. Men nu ska jag först äta glass dränkt i varm chokladsås och kolla på Sex and the City....Hur bra är inte det? Aja, vi hörs!

PussHej<3

I'm Back!

HEJ! Nu är jag, tydligen, tillbaka! Blogg.se har inte samarbetet. Jag ahr inte kunnat logga in på typ en vecka, men så nu ikväll när jag provade igen så funkade det. TACK! Eller inte tack, det har ju inte funkat? Aja, nu är jag här. och jag är här för att stanna, hoppas jag.
Hm, nu minns jag inte rikgit när jag bloggade sist. Men det blir en update över veckan som gått.
Måndag; Normal dag i skolan, utvärdera elevråd med lite folk, och missade därför lektioner :D På kvällen/natten så red jag inte. Jag var i mälarbaden med lite människor som är lite bätttre. Det var kul. Hur bra som helst!
Tisdag; Efter max 3 timmars ihopskrapad sömn så spenderades en regnig dag i mälarbaden med A-laget. mysigt :) Sen åkte jag hem till Sarah, somnade och vad som hände sen vet jag inte. Var lite trasig hela dagen.
Onsdag; Jag var nära att bli sjuk. Men min  lösning var att inte ha med någon tröja till ett blött grönalund. Var där med elevrådet, mer specifikt Carro o Bekka. Det var kul, såklart. Och jag dog nästan
Torsdag; Först hade jag sovmorgon. Hur skönt som helst! Sen så var det show, och fotbollsmatch . Alltså inte det minsta jobbigt. Men det var en av dom tårigaste dagarna någonsin. Jag älskar mina vänner;) På kvällen red jag...
Fredag; Sista dagen i skolan. HJÄLP! Vi gjorde inte speciellt mycket. Emma var söt och när jag kom hem hjälpte jag mamma och mormor,( som förresten kom på torsdagen med hund och katt) Med lite grejs inför lördagen. På kvällen så var det rixfmfestival. Vi hoppade, jag tog en T-shirt och sen vare Pizza. Ännu en lyckad kväll!
Lördag; Brors student! GrattIs Shosa, Jao, det kom massor människor. Det fannas mat. Jag åt, jag åt och jag åt. hur gott som helst! På kvällen åkte jag tills tanmed Rebecka och Marre och träffade lite folk. Kollade på Timbuktu,, det var också bra:)
Söndag; Idag alltså. Vaknade ganska sent, tog det lugnt och åkte sen till Sarah. Var med henne. Vi kollade på flyga drake, somande, kollade lite till.Åt, kollade. Sen var vi flummskummmmmm.

Japp, en snabb update vare. Men viktigast av allt är ändå morgondagen. SKOLAVSLUTNING<333...</3 Det är Herrå och sadface. Det är sommarlov och happyface. Måste sova tidigt ikväll, För imorgon är det massor att göra. Hela dagen är planerad. Nästan minut för minut. Men vi hörs, om nu blogg.se vill samarbeta;)

PussHej<3