Helgen, Herrå!

En Vecka Kvar!!!!! Nu är det slut på denna galet uttröttande jästhelg. Istället blir det en vecka i skolan. Och för första gången på länge längtar jag efter den. Veckan alltså, För det är den sista veckan i skolan! :D HELT SJUKT SKÖNT!
Jag behöver inte göra något alls! Eller jag antar att jag behöver vara vaken, och om det sla fungera så krävs sömn, i förbyggande syfte. Så nu ska jag ha en dejt med kudden och drömma sött! Herrå Helgen och tack alla roliga människor för en rolig helg!

PussHej!<3

Sundbyholm!

Idag är det ingen skola för mig! Me likes! Istället är jag ledig och ska till sundbyholm med Skoog för att bygga lite bana. Det är ju tävlingar där. Och kommer att bo där mer eller mindre, hela helgen. Det brukar vara galet kul där. Men man blir otroligt trött. Men vad gör det? Jag gör helt eneklt leva med att går upp 6-6.30 både lördag söndag. ;)
Ska inte vara där på eftermiddagen idag för då ska jag ju slinga håret! :D Tror att det bir bra. Hoppas att det blir bra. Och om det nu mot förmodan skulle se förf'ärligt ut så skyller jag helt enkelt på Lina! Men nu ska jag duscha så att jag är klar när Bekka den lilla sötsaken kommer för att dra med mig till hästarnasdårarnas värld Ses!

PussHej<3

Marredag :)

HejHopp! :D Kom typ nyss hem, efter att ha tränat med Marre. Jag var duktig ock culkade tillstan idag. Det innebär ju at tjag även cyklade hem därifårn. Det är så hilma skönt att cykla.Tack gubben med konstigt namn som uppfann cykeln!
Och innan jag tränade så var jag en sväng på stan med Marre också. Då hittade jag en avslutningsklänning på MQ. :) ..Äntligen! Den som jag provade förut, som jag gillade då, tyckte jag inte alls var lika fin nu. Så är det typ alltid. SÅ nu gäller det för mig att inte prova denna klänning, som jag köpte. Då kommer jag vilja byta den x) Japp. Så det blev en dag fylld av skola, shopping och träning för mig helet enkelt
Tack Marre för den mysiga och något svettiga dagen. Nu måstejag plugga lite. Har ju bara 2 normala dagar kvar i skolan ;)  Så vi hörs, någon gång i framtiden !

PussHej<3

Jag smälter

Jag verkligen smälter just nu,,,,Slösurfade på aftonbladet. B.la. för att göra min läxa tills på onsdag, och b.la. för att det är kul. Men sen så snubblade jag över den här videon. Då slutade jag slösurfa och började smälta!
Helt otroligt. Det är alltså en stackars vovve som brutit benet mitt i vägen. Och den andra hunden skyddar den hela tiden. Ingen får komma nära! Sen när dom får tag på den skadade hunden så följer den andra, hundkompisen, efter bilen. Och det var hans mamma! Gaaah! Smälter man inte ? Jag gör i alla fall!;)

PussHej<3


Gonatt dåe!

Det blev inget grease ;(Men jag överlever. Och det som inte dödar, gör en starkare.
Blev att vara med massa roligt folk istället. Så efter att jag gjort mina sjukt gida och underbara maränger med choklad <3 så åkte jag hem till Danne. Var där hela kvällen och vi gjorde lite allt möjligt. Haha, jag blev jätte trött och jätte konstig ett tag. Typ skrattade åt allt. Kanske borde be om ursäkt om jobbighetsfaktorn steg där ett tag. Men det vill jag inte. Jag hade ju  kul ;) ^^
Nu är jag trötter igen och ska sova. Så himla skönt med 4 dagar ledigt, men förstår inte hur jag ska orka upp på måndag sen. Men det problemet tar jag när det uppstår, om det uppstår!
Hörs imorron. Eller idag. Men efter att jag sovit. Hm, ni fattar . . .och om inte gör det. Synd

PussHej<3

Filmkväll

Nej, vädret är inte det bästa. Om man tänker att det ska vara väder för att vara ute och ah det skönt i solen med en och annan svalkande bris. Nej, nu är vädret mer som raka motsatsen
Det är grått, mulet. Regnar till och från och är allmänt frysigt. Men det vädret är ju mer än perfekt för att kolla på film! Så jag föreslår filmkväll! Någon som är med, någon som har film, tv. Liksom hela den utrusningen och plats för mig och lust att kolla på filmer? HÖR AV ER! Jag kommer;) Jag kanske till och med kan göra några sånna där maränger, som Michelle gjorde förut. Med choklad uppe på! Gaah vad mums. Och lite godis. Filmkväll<3333
Vilken / Vilka filmer kan man kolla på då? Fick just nu, alldeles nu, craving efter Grease. Det vill jag se. Ge mig så jag kan se!...Någon som vet någon mer bra film jag vill se? :)
Hoppas nu att det går som jag vill nu då. Så mina vännor, kolla film? :D(a) Aja, vi hörs senare. Nu ska jag kolla hur man gör marränger! :D

PussHej<3

NÄSA

Hahhahahaha :) Så sjukt kul, och så sjukt söt. Jag asgarvade för mig själv, sen asgarvade jag själv tillsammans med Sarah. Alltså, Sarah tyckte det var kul, och hon var på andra sidan msn. :D Det är kul. Den som inte tycker det är kul borde verkligen uppsöka lärare. Eller leta efter sin borttappade humor. Hahahahah,
DU MENAR NÄSA!

http://www.youtube.com/watch?v=H_16_5kGh3I x) Det gjorde min kväll. Och nu min eftermiddag x) Se och njut!

PussHej<3

Stallet

Idag blir det stallet för mig...Ska ju som sagt vara funktionär. Ska vara där typ 12.00 Men åker nog lite tidigare, så jag hinner tiitta lite också!
Tävlingar är faktiskt väldigt kul. Så länge man själv slipper delta. Det är inte fullt så kul. Dessutom skulle jag nog vara sjukt nervös. Är ju nervös om någon annan rider, hur skulle det då vara om jag själv red liksom? Sen är det ju hoppning. Hoppning innebär hinder hinder = höga, läskiga Sara = Nejtack
Men om jag jag nu ska vara där tidigare måste jag ju käka något nu, och fixa mig. Annars hinner jag ju ändå inte Så, hare bra!

PussHej<3

Ballar av stål :D

Otroligt roligt...Jag och Sarah hade kul ikväll..Först åkte vi till slagsta. Var med folk. Sen åkte vi hem...Men på vägen blev Sarah och jag sugna på godis. Så vi åtgärdade detta problem genom att bege oss hem till den med H, Sen så åkte vi till statoil och infördkaffade choklad. MUMS! Sen bar det av hemmåt igen Hhaha Det var väldigt kul...LallalalGRISNÄSA! Vi kom båda hem. Dock var och en till sig. Men med dagens teknik hindrar ju inte det oss från att skratta, tillsammans. Så det blev lite ballar av stål. Det är kul, och det är galet. Hahaha. Sarah och jag kan leka det :) På statoil. Hm, det där var internt så försök inte ens förstå. VI GJORDE INGET OLAGLIGT! ...Kan jag ju i alla fall nämna ;)
Men nu ska jag nog snart ha en liten dejt med kudden och bege mig till drömmarnas land. Oj vilket ytterst bra ordval Passar in just nu. För jag och Sarah håller på att utveckla en mer sofistikerad sida. Det går sakta men säkert. Inte sant? Ajaa. Nu är jag trötter så sov gott och vakna torrt, höres imorgon!

PussHej<3

Sarah Elisabeth Tegborg<3

En av de bästa sakerna med att ha blogg är att jag kan välja helt själv vad jag vill skriva om. Oviktiga saker, viktiga saker, roliga saker, ointressanta saker, eller underbara saker. Och det tänker jag göra nu!

En vän som Sarah Tegborg!....Om ni inte har en! Skaffa en, fort! Det är bland de bästa som finns. Jag skojar inte.
Sarah Tegborg är min bästaste vän. Om vi var med ien Amerikansk överdramatiserad seire som typ gossip girl, one three hill eller OC så skulle hon vara min BFF:) <333
Det finns inget  bästa med Sarah. Hela hon är bra. Om det finns något som inte är riktigt lika bra är det namnet. Jag tror att det skedde en hemsk olycka när Sarah var liten och då hamnade det, olyckligtvis, en onödig och konstig bokstav där i slutet. Men jag har lärt mig leva med det. Det är nog den konstiga saken som är Sarahs lilla extra och det som gör henne så speciell. För speciell, det är hon. Utan tvekan! Det finns ju som sagt helt otrligt mycket som är bra med henne, men en sak är i alla fall att hon sa att min mamma skulle varaglad att ha mig som dotter. (Det är en av de smartaste sakerna någon någonsin har sagt! )Jag skulle kunna sitta i år och dagar och berätta om bra saker som har hänt tillsammans med Sarah. Men det orkar inte jag skriva, och inte ni läsa. Så istället blir det detta;

1. Sarah Tegborgs Humor!.
Den är bra, riktigt bra. Mest bara för att den är som min!
2. Sarah Tegborgs Förståelse! Jag behöver inte säga hela meningar, och för det mesta inget alls Blickarna säger allt
3. Sarah Tegborgs Ärlighet! Fast det kanske är bättre med en nödlögn så går det inte, precis som för mig!
4. Sarah Tegborgs Snällhet! Det är verkligen snällhet rakt igenom. Det är få som kan svälja stoltheten som henne!
5. SARAH TEGBORG! Hela hon är fantastisk!

                Utan Sarah, igen Sara, Utan Sara, ingen Sarah

                                                                              Att ha en vän är som att vakna varje morgon och veta att solen skiner
Skyll inte på Sara(h), Skyll inte på Sara(h)........
                                                                                                   
                                                                    Jag äter inte mina vänner och jag är en strumpa
                                                                                                                                                                   L4Love
                       GRISNÄSA!

Om det nu inte framgått så är denna tjej en av de bästa någonsin. Alla borde verkligen ha en, eller, alla som förtjänar en!
Det finns ingen annan som henne. Men det gör inget. För hon är så det räcker till och blir över. Dom säger att Lagom är bäst. Jag säger att mycket är bäst. Jag säger att Sar(h)or är bäst!

Jag älskar dig Sarah Elisabeth Tegborg <333333333333333333


Staring out at the rain with a heavy heart It's the end of the world in my mind Then your voice pulls me back Like a wake-up call  I've been looking for the answer Somewhere I couldn't see that it was right there But now I know, what I didn't know  [Chorus] Because you live and breathe Because you make me believe in myself When nobody else can help Because you live, girl My world has twice as many stars in the sky  It's all right, I survived, I'm alive again Cause of you, made it through every storm What is life, what's the use If you're killing time  I'm so glad I found an angel Someone who was there when all my hopes fell I wanna fly, looking in your eyes 
Because you live and breathe Because you make me believe in myself When nobody else can help Because you live, girl (you live) My world (my world) has twice as many stars in the sky Because you live, I live Because you live, there's a reason why I carry on when I lose the fight I want to give what you've given me Always Because you live and breathe Because you make me believe in myself When nobody else can help Because you live, girl My world (my world) has twice as many stars in the sky Because you live and breathe Because you make me believe in myself When nobody else can help Because you live, girl (because you live) My world has everything I need to survive Because you live, I live, I live


För mycket av de goda...

Tro det eller ej. Men det kan bli för mycket av det goda...Som ikväll. Det var tre bra program, på tre olika kanaler, samtidigt. Hur jag än försökte så hann jag inte kolla på alla tre.
Det gäller alltså The Mentalist på TV3 House på TV4 och Desperate Housewives på Knanal 5.Vad ska jag göra?
Ikväll så fick det bli House som inte följdes."/ Mellan de andra två programmen  zappades det förbrlit. Så jag lyckades i alla fall hänga med i båda :D Men till nästa år, eller om det bli till hösten? Tycker jag att kanalernai fråga får samarbeta betydligt mycket bättre. Hur ska det annars gå?..I-Lands problem nr 329;
Bra avsnitt av Desperate Housewives ikväll förresten. Tillbaka blickar. Jag har en liten förkärlek till sånna avsnitt.
Tillbaka blickar, och i-fall-att-om-avsnitt. Dem är ofta lite bättre, eller i alla fall lite mer intressanta. Därmed mer roande och ja, ni fattar grejen. Sånna avsnitt tillhör toppen, på någon lista, där dom passar in :D

Men nu ska jag snart sova. Har börjat gå och lägga mig tidigare nu typ senaste veckan:O ..Haha, vet inte varför. Men det är nog en bra sak, så ska inte överanalysera. Nej, bara gilla läget;) Men vi hörs imorron,,,tror jag Då är det i alla fall stallet för mig :D

PussHej<3

Duktigt :D

Nu har jag tränat! Idag har jag varit duktig. Först så blev det en walk avec le Puff sen sitta lite här, vid datorn alltså. Sen pluggade jag (och åt lite mackor, det blir ju mycket roligare att plugga då ;) ) Sen vare ut med vovven igen och när jag kom in lagade jag lite mat med min bror. Inte nog med det. Efter allt detta så tränade jag Och nu ska jag läsa lite SO. Är jag inte galet duktig? Detta blir en dag med jätte många + i kanten på mig..typ ++++++++++++++++++++ så många. Hur många det nu är?
Imorgon är det ju sista dagen i skolan. Sen är det bara en vecka kvar. Eller en normal vecka. kvar. Hur skönt som helst. För det mesta börjar liksom ta slut nu. Har några prov till nästa vecka. Men efter det så finns det iprincip inget att göra :D Me likes---mycket. För på måndag v.23 är betygen satta och det betyder att varje lektion hela vecka 23 kommer vara mer eller mindre onödiga Och vi är bort flera av dagarna. Jag klagar inte. Det har bara gått läskigt fort. Liksom känns nästan som att det var sommarlov nyss. Verkligen nyss. Och som att jag fortfarande inte sökt program, eller som att jag ska börja nian igen. Men det ska jag ju inte....Hm...Aja. Det får tänkas på en annan gång. Typ skolavslutningen känns som ett bra tillf'älle. För nu ska jag lyssna på musik och hjärntvätta mig lite.

PussHej<3

Ointressant

Jag lever....uppenbarligen Det gick till och med ganska bra att rida idag. Så (Y) på det! Japp...Hmm. Så mycket mer har inte hänt idag. Orkar därför inte berätta om inget heller. Det blir ju liksom ganksa ointressant .Så ja. Antar att jag inte behöver tjata om att jag klarade det. För det har jag ju redan gjort...förra veckan. Så idag blir det inget intresant. Inte för att det brukar vara det. Tror jag. Men idag kan jag i alla fall garantera ointressant. Så nu ska jag slöa här ett dag. Kanske kolla på dem 4 undebara. SATC alltså, för er som missat det ;) Sen äre dejt med kudden:D

PussHej<3

Jag tänker inte på det...

Åker snart...Börjar bli nervös nu. Inte bra, inte bra alls. Så nu ska jag inte tänka mer på det ... okej, jag tänker på de. Men jag låtsas att jag inte tänker på det. På at hoppa Butler alltså :P
Lagade nyss mat med min mamma. Eller nyss, åt jag mat. Som jag lagade med min mamma. MUMS. Det blev köttfärssås och spagetti. En av mina favoiter jue! Jippie jue! Gott vare. Men vad kan man annars förvänta sig av mästerkocken? ^^ Fast nu kan jag inte skjuta upp det längre. Ska åka till stallet. Änska mig lycka till...Jag kommr att behöva det! Eller liksom jag vet inte varför jag skulle behöva det, menar jag. Jag tänker ju inte på det .LalalalaEmil vann:(

PussHej!

Vad ska jag skriva här?

Kom hem ganska nyss....eller kom in ganska nyss. Vovven vill ju ut. Fast det regnar och är grått och helt trist. Var så sjukt trött i skolan Helt trasig. Trött nu också. Det är nog en ganska bra sak, annars så skulle jag ha mycket energi till att oroa mig för kvällen. Den innebär hoppning på den bruna. Butler alltså. Det kan lika gärna beskrivas som smått självmordsfösök. Eller kanske inte. Men läskigt är det i alla fall! :|
Så galet skönt att det bara är två dagar kvar i skolan, av denna vecka alltså. Sen är det ledigt i 4 dagar. Det kan jag nog leva med ;) Men måste plugga lite hemma nu. Eftersom att några lektioner, lyckligtvis, försvinner;) Men nu så ska jag...jag vet inte vad. Men något ska jag göra i alla fall Höres, om jag överlever kvällen

PussHej<3


Tokig Söndag

Då var det söndagkväll igen då...Vaknade lite halvt död i morse och hela morgonen var upp och ner.
Först så försov jag mig. Inte så mkt. Men i alla fall. Sen så när ja skulle hälla av vattnet från äggen så fanns det inte ett  enda ägg i...Efter det så hittade jag inte de vita ridbyxorna först, rev ut hela garderoben och sen såg jag att dom låg på en hylla, lite högre upp.(Där jag hade lagt dom för att jag skulle hitta dom lätt....) När jag väl tog på mig dom sen så prack grenen. Mamma fick laga (a). Och när jag till slut ska åka så ringer mobilen. I andra änden är Anna..."Du ska rida fram nu, det var samling en timme tidigare" Så då blev det bråttom. Men jag hann i alla fall. Fast det gick inte sådär galet bra att rida. Menmen. Vid typ halv två anläde jag hem i alla fall.. Dog en stund..Kändes det som alltså. Jag dog inte på riktigt. För då hade jag ju varit död nu. Och nu ska jag till slagsta...Ska nog spela in stylista. Det verkar kul. Jag vill se. Men det går ju inte om jag inte har en TV så spela in får det bli ;)Sen är det måndag imorron
Mindre kul "/ Aja, åker nue, eller snart ;)

PussHej<3

Trötter

Nu är jag trötter...Men det får jag vara. För jag har ätit massa, och kollat på bio. Hm.. okej, kanske inte de bästa anledningarna. Men trött är jag i alla fall. Bion var helt okej bra. Da vinci koden var bättre, såg alltså Änglar och Demoner som ju är uppföljaren till Da Vinci koden. Är lite stolt för jag kunde förutsäga endel saker. + i kanten på mig :) Efter bion så cyklade vi till slagsta och trängde in oss hemma hos Emil. Där blev jag trött, tröttare, tröttast, tröttare än tröttast. Så ganska snart tog jag min flickor och begav mig hemmåt. Varför jag sitter här och skriver när jag kan sova, eller i alla fall ligga i min varma mysiga säng och läsa vet jag inte. Ganska dumt så egentligen. Så ska nog göra det nu. Lägga mig i min varma mysiga säng och läsa alltså ;)

Btw...Insåg just att inlägget innan detta, om kvällens planer, inte publicerades förens nu. När jag loggade in igen. Konstigt. Men nu är det där så och Norge vann tydligen ESC. Grattis Norge och den söta killen som sjunger :D

PussHej<3

Kvällens planer

Happ, snart ska jag iväg för att möta två som flickor. Vi ska sedan bege oss till våran vän Emil I Slagsta. Sedan vidare mot stan. Ni vet vad vi ska göra där. Men för att förtydliga det hela. Och för att citera Emil så....>>

18.30 - Avgång från random plats i Slagsta

Emil-hus -> 13-tunnlarna -> Mått-Johanssons -> Rothofsparken -> Stora staden -> Ming

18.45 - Anländer till den stora staden

19.00 - Vi sitter på Ming och är redo för käk

20.00 - Vi känner oss nöjda

20.10 - Vi hämtar biljetter

20.20 - Oj, någon vill köpa godis.

20.30 - Vi anländer till Godisland och person x köper godis

20.35 - Person x är nöjd

20.45 - Vi är tillbaka vid bion, vi såg förövrigt en väldigt intressant grej på vägen tillbaka.

20.50 - Emil bjuder på 2 mellan popcorn och 2 mellanläsk, för det får han ju gratis
21.00 - Bion börjar
 
Låter inte det helt sjukt bra? Jag tycker det. Jag tycker att denna lördag får ett plus i kanten...En stort + :D Men nu måste jag åka så att inte de söta flickorna undrar om jag blibit upp äten

PussHej<3


TACK!

TACK MAMMA!...Min mamma kan vara snäll, ibland, hon har sina stunder då hon blänker till ;) Åkte ju som sagt ner på stan, till slut. Köpte först min väska som jag ville ha. Sen så kollade vi runt och jag fick även en randig tröja på MQ. Efter det så hittade min mamma en randig sak. Så den investerande hon i. Även en klänning provades. Inte av mig, av min mamma. Jag tycker hon ska köpa den. Så nu ska jag tjata lite om att mamma borde köpa den. För den var verkligen fin :) Mamma, köp den!
Under den här tiden så hinner man ju inte bli annat en sugen. Har sagt det tidigare, stan tröttar ut. Så jag såg till att min mamma åt sin första subway (Y) Men innan det så var hon massa snäll, igen, och köpte en annan, liten, väska till mig. Puss på det. Gissa vad? Det är inte slut än, För på vägen hem så åkte vi ju förbi ett av eskilstunas somrigaste ställen. Jag talar givetvis om Slagsta glass. Så det blev  en chokladsnäcka där. Den här dagen är en av dom bästa på länge. För ikväll väntar ju mys med helhärliga människor. Men nu ska jag gå och flytta lite. Från min gamla väska, till mina nya fina väskor :DPuss på min Mamma <3

PussHej<3 


Grattis på Lördagsdagen

Grattis på Lördagsdagen :)
Japp. För er som missat det så är det lördag idag. För er som inte missat det, så är det ändå lördag idag. Väldigt skönt faktiskt. För det betyder, sova ut, ta det lugnt, ha massa tid och just idag betyder det
Ming + Bio =Sant. Me likes. Snart ska  jag  med min mamma på ett litet besök i stan. Det ska införskaffas en väska, och vem vet vad mer? Hihi^^ Sen vet jag inte riktigt vad som hädner. Skulle nog behöva göra lite HK-teori. eftersom att någon tog upp min tid under lektionen igår...Lalalala...
Men nu ska jag duscha innan min mamma blir helt galen. Av någon anledning tycker hon att det har tagit lång tid att komma iväg? En timma är väl inte så mycket? Inte om man jämför med hur länge jorden har funnits. Så jag jämför med det och får flera miljarder år till på mig:) Synd Mamma, Synd !

PussHej<3

Man borde inte säga Man

Man borde inte det...Efter en diskussion med min pappa, även kallat föredrag, angående ungas arbetsmoral idag så insåg jag en sak. En irriterande sak. Saken är ordet Man. Det ordet borde användas betydligt mindre än vad det görs,Eller i alla fall börja användas i rätta sammanhang. Vilka är då dessa rätta sammanhang? Det varierar från person till person men jag skulle i alla fall vilja påstå att det går bra att säga man när personen i fråga verkligen syftar på man. Alltså alla människor. Alla. Just nu används det, enligt mig, vid helt onödiga tillfällen. Till exempel

1. När man syftar på sig själv. Det är nästan den mest irriterande formen. Istället för att säga jag så används ordet man. "Man börjar ju undra hur dom tänker då"
Nej, du börjar undra hur dom tänker, vi andra som du så fint drog med i man-frasen undrar inte. Personen som sa detta verkar, i mina ögon, rädd för att stå för sin åsikt...

2. När det talas om en speciell grupp, som man indirekt syftar på genom ordet man 
" Jag börjar undra hur man tänker då"  Vilka man? Alla tjejer? Alla killar? Alla med brunt hår? Det vore bättre om personen bara sa vilka människor hon eller han just drog över en kant....

Det finns säkert fler sammanhang. Men dessa två är enligt mig de mest irriterande. Alltså går det bra att säga man när det är verkligen man som det syftas på.
"Man får inte springa över vägen"
Ingen får springa över vägen. Det har inte skett någon generalisering, Det har inte syftas på personen själv i fråga.
Det är alltså helt okej. Jag vet att jag kastar sten i glashus. Jag vet att jag inte lever som jag lär. Men jag vet i alla fall om det.
Jag är även fullt medveten om att rubriken säger emot sig själv. Därför vill jag bara förtydliga
(så att  jag inte är någon som inte vågar stå för vad jag tycker, eller generalisera utan att visa det) att ordet man syfter på alla som säger man i fel sammanhang, eller löper en risk för att säga ordet i fel sammanhang. Dock är detta iprincip alla svensktalande människor. Alltså alla, och jag finner min egen generalisering godkänd. Dock med ett minus. Vad lärde jag mig då av detta, och vad lärde ni er förhoppningsvis av detta? Jo, man är ett ord som i de flesta fall får vårt språk att vara lite svårtolkat och defust. Även det vi menar blir defust och undvikande. Man är inget bra ord, bara om man använder det i rätt sammanghang.

PussHej<3

Jag vill inte vara Död!

Nej, jag vill inte det ...Vara död alltså...Nu i slutet av terminen när vi typ har haft en massa prov, och det börjar blir lite lugnare, så måste vi ändå jobba, i alla fall i franskan >.< Detta samtidigt som det pågår muntilga nationellaprov. Alltså har vi ingen lärare, eller det har vi. Men han är inte direkt närvarnade. Så då måste vi andra elever sysselsättas. Vilket ju ändå inte fungerar speciellt bra. Nej, jag kan inte påstå att större delar av gruppen jobbar speciellt hårt, större delar jobbar inte ens. För vem vill jobba med den uppgiften vi fick? "Mon Histoire" -Min historia- Då ska vi skriva, prata om vad som kan tänkas stå på våra gravstenar. Alltså vad som hänt i våra liv, vad vi gjort, inte gjort och om hur lyckade eller misslyckade vi blev. Nej Tack!
1. Det är tråkig
2. Det kräver en hel massa fanatsi
3. Det är läskigt
Jag vet inte hur det är för er, eller för Christer. Men jag klarar min alldeles utmärkt utan att tänka på hur mitt liv kommer se ut. Vilka saker jag kommer göra, vilka val  och vad jag kommer ångra. Nej, det är en såndär sak man förtränger. Oerhört mycket. Jag har inga planer på att sluta förtränga det heller. Så för mig blir det att jobba med något annat.
Jag vill verkligen inte vara död.

'Läskigt!

PussHej<3

Gonatt!

Japp, nu äre Go' natt. Eller snart är det godnatt. Först ska en väska till morgondagen packas. Sen äre go'natt. Helt otroligt liksom. Klockan är inte ens 10 och jag ska gå och lägga mig. Rekord. Haha, blir nästan lite stolt över denna, prestation, som jag skulle vilja kalla det. Att ha fixat allt, pluggat, duschat, till och med hunnit kolla på Sex and the City och bara kan gå och lägga mig :) Jag lider nog av tillfällig sinnesförvirring. Men än så länge, så gillar jag det :D PUSS på det. Fast nu kan jag inte skriva mer, då så blir ju min dejt med kudden sen i alla fall. Så Sov gott, när ni väl ska de, Höres!

Märkte att det var ljust ute, det känns konstigt, men kan säker somna i alla fall :)
PussHej<3

Torsdagkväll vare

Har ridit nu, och hur det gick ska vi inte prata om. Jag hade den svarta ponnyn, men jag hade ingen sadel. Jag kan inte rida barbacka. Ni får lösa ekvationen.
Jao, så nu är jag i alla fall hemma igen och ska väl inte göra så mycket. Har i alla fall inga planer på att göra så mycket, De planerna ska jag nog också hålla mig till :)
Hiitade en bok igår. "Världens dåligaste spårk" -Fredrik Lindström. Än så länge är den bra. Ganska rolig och man börjar faktiskt verkligen tänka till när man läser den. Så det ska jag kanske göra ikväll då. Läsa på svenska, om svenska (Y)
Kan nog tipsa om den boken, för er som finner det intressant med språkhistoria, språk och samhällets syn på språk. Haha, nu låter det som värsta nördboken. Det vill jag inte påstå att det är. Den är i alla fall inte skriven så x) Aja, vill ni, läs den. Vill ni inte, läs den inte. Dock röstar jag på att ni ska följa det först nämnda förslaget....Aja nu vill Sarah mig något så jag ska tillägna henne all min uppmmärksamhet för en stund.

PussHej<3

Läskiga ljud:(

Då var skolan slut då :) Är lite trött nu, men inte massor...x) Planen för idag är typ plugga lite NO inför redovisningen imorron, sen åka till stallet och förmodligen rida svarta ponnyn. Sen hem igen  och tare lugnt. Helt okej om ni frågar mig. Dessutom plockade jag nyss ur diskmaskinen, dukitg som jag är :D Helt galet vad jag gör saker...Snälla saker. Förmodligen för att jag är så snäll..Eller.ja? Lider av tillfällig sinesförvirring skulle jag också vilja kalla det :p

Just det !...Igår kväll när jag skulle sova så hördes det ett läskigt ljud från undervåningen. Som att någon trummade mot bänken. Typ ba-ba-ba-bam ba-ba-ba-bam. Det höll på ett bra tag. Med tanke på vad vi snackade om på senaste styrelsen (elevrådet) så hm...var det mer eller mindre läskigt. Eller inte läskigt men inte chans att jag skulle gå ner och kolla i alla fall. Nej, jag säger att det var diskmaskinen, inte för att den någonsin har låtit så förut, men det var den. ..Tror jag...Hoppas jag... hm...Vill inte tänka mer på det nu så det får bli lite NO istället:)

PussHej

Boken är slut

Jag har ingen bok...Jag kommer inte kunna sova. Jag läser alltid innan jag somnar. Då går det jätte fort. Det säger bara svouch sen är jag i drömmarnas land D: Men, men, den tog slut igår. Boken alltså. Och vad ska jag göra nu? ingen som kan laga och bara komma flygandes med en bok till mig? ... En bra bok. En Camilla Läckberg, stenhuggaren. Det vill jag ha. Men det har jag ju som sagt inte. Så nu vet jag inte vad jag ska göra? Det blir till att leta bok. Men de flesta har jag läst. Och dom jag inte har läst har jag just inte läst av en anleding. Men det kanske får gå med en dålig...mindre bra...bok när man är desperat. Vilket jag vill påstå att jag är. Önska mig lycka till i letandet efter en bok, och därmed en god natts sömn:D Sov gott Alla ni :)

PussHej<3


Hejdå Onsdag!

Det gick fort..Minns när när jag sa att jag hoppas veckan går fort? Än så länge har det varit så i alla fall varit så. Speciellt idag. Det sa bara svousch! Först var det ju, så klart, skola. Hade både  svenska och Franska prov. Gick helt okej på båda. Fast Franskan, ja det är ju som den är bara. Men håll tummarna att Christer och Britt-Marie är på bra humör:D..Just det, hade matteprov också. Muntligt Nationella och det gick också bra. Även här gäller det bara att hålla tummarna. Så gör det nu, och tänk massor! För telepati fungerar. :| Jao, det var skolan. Sen belv det snabbt hem, äta lite, fixa mat, fort fort till stallet. Fort fort borsta ponny, Robinson för övrigt. Markarbeta, snabbt upp i cafeterian. Plugga, käka+ plugga, plugga. Sen mötade jag med US. Trevlans var det och därefter blev det en promenad hem som delades med Mamma och Hund. Den var konstig.
1. Min mamma har öhm, mindre bra koll på Puff 
2. Hon pratade om massa konstiga saker
3. Vi gömde oss bakom träd.

Jag hoppas att de flesta gener stannat kvar hos henne.
Tråkigt nog har vissa påstått att så är inte fallet  -Dom ljuger....hoppas jag.
Kom ifrån ämnet där, Menar att just när jag kom hem och satt mig här var de bara att studsa upp, hoppa på Jarnin och cykla till slagsta. Där var det, som vanligt, Kulkulkul...Och jag vann, Tack vare mig :D
Nu är jag här, berättar för er om dagen och om morgondagen. För den innebär sommorgon. JATACK! Massa skönt. Torsdagar är sköna. För det mesta i alla fall. Dom dagarna brukar alltid annars kännas långa, Men någon, typ jag, har ju lyckats få sovmorgon på torsdagar så nu är dom galet sköna...Istället för galet långa. Bäst på det. Japp. och nu blir det lite mera tid att spendera framför denna skärm och sedan sängen för mig..Jag är trött, vilket ju är en bra sak:)

PussHej<3

ABBA .."/

Abba är bra...Eller var bra. Men deras musik är fortfarande helt okej. En del låtar går till och med över gränsen och blir bra. Så med tanke på att låtarna skrevs för över 30 år sen så har dom ju helt klart gjort ett bra jobb.
Men en sak slog mig, som en blixt från klar himmel. Lampan tändes och hissen gick helt plötsligt hela vägen upp. Eller den där sista med hissen stämmer inte in. Men ni fattar vad jag menar.
Nu till det viktiga. Det som jag kom på var att låttitlarna inte alltid är så fantasifulla. Det är ganska lätt att komma på en låt som man får använda samma ord om och om igen. Jag tänker på ,

Ring. ring, Money, money, Gimme, gimme, gimme,  
och Honey, honey

Sedan så är ju låtarna
voulez-vous Mamma mia, konwing me knowing you I do, I do, I do, I do, I do, On and on and on och SOS  

inte speciellt olika varnadra heller. Orden, i titlarna alltså. Men vad gör det när musiken är bra liksom?
Nu menar jag inte sura på Abba. Dom har lite för mycket framgång för det. i stället kan jag tipsa om filmen Mamma mia. Där får ni höra desar braiga låtar. Och hur orden upprepas :D
Agnetha Fäältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad.

PussHej<3


Stan tröttar ut. . .

Man blir helt slut...Först går man en massa, sen provar man en massa, sen så äter man inget. Resultatet blir blodsockernivå =0 ....Så nu är jag galet trött och vet inte om jag kommer orka träna sen...Kommer jag det? ..Hoppas hoppas hoppas haha x) På stan i alla fall, det var inte kul. Jag och Emma var så galet sötsugna. Verkligen jätte. Allt vi såg ville ha .Det blir ju inte bättre av att man var tionde meter passerar något ätbart...Det var hemskt. Men ci lyckades motstå och nu är jag hemma och jätte hungrig-. Men snart är det mat. MUMS!
Lite saker hittade jag. Fast köpte inget, Min plånbok, eller jag äger ingen, men pengarna sa Nej, och jag säga Mamma! :) Hon ska i alla fall köpa en väska åt mig. Och lite annat tycker jag. För jag kan ju inte betala hur mycket som helst själv.. Aight?  (A)...Ikväll blir det kanske träna. Men i alla fall plugga det sista innan svenskprovet imorron. Det är inte kul, inte ens lite. Så galet inte roande att lära sig sådär mycket om författarna. Det är liksom för mycket

Just det. Min vän Sarah gjorde mig glad idag. Jag gillar henne skarpt. :)

PussHej<3


Jag Överlevde

Jag överlevde! BRAGD Grattis på mig. Jag lever, jag är inte ens lite skadad och alla organen fungerar som dom ska...tror jag..Hoppade ju nyss, alltså med en häst. Med den Bruna fina Butler. Och jag överlevde. Knappt, men jag gjorde det. Jag ramlade inte ens av. Och hur bra är inte de på en skala? Fast ja, det var väl inte vackert och det mest stilfulla ekipaget. Men liksom jag överlevde. Med tanke på hur det såg ut ett tag där så är ju resultatet helt otroligt. Okej, nu ska jag sluta tjata om du jag forfarande andas...men jag gör det :D

Nu ska jag läsa lite mera om dessa författare, sen blire sova om ett tag. Jag har övergett idén att plugga och faktistk lära mig något av innerbörd. Nej, jag kör på ren hjärntvättning. Hittills så har det faktiskt funkat himlans bra. :) Så det tänker jag forsätta med. I alla fall när det gäller mer eller mindre oviktiga saker som vilka priser Katarina Von bredow har  fått...vilka priser har hon fått? Antar att jag borde lära mig det till på Onsdag, det och mycket annat. Så vi höres, någon annan gång men förmodligen imorron

PussHej<3

Vart går gränsen?

Har ni tänkt på en sak? Ja, klart att ni har. Men har ni tänkt på samma sak som jag. Fördodligen inte >.<
Jag har i alla fall tänk på att om man säger ett ord tillräckligt många gånger låter det väldigt konstigt och man glömmer nästan bort innerbörden av det. Lax är ett väldigt bra sånt ord. Det behöver man inte säga så mycket innan det låter konstigt. Dator blir också sådär konstigt ganska snabbt. Medan typ bord kan man säga nästan hur mycket som helst. Så då undrar jag ju vart går gränsen. Hur många gånger kan man säga ett ord innan det blir roligt.? För ja, det blir roligt när det är konstigt. Sen så liksom vad är det som gör att vissa ord blir konstiga fortare än andra? Ordet Ilopsas är roligt redan från början. Det räcker det med att man säger Ilopsas några  gånger så har dess mening liksom försvunnit. (Om man nu ens kunde den från början) Men om  tar ordet vägg så är det tråkigt och förblir tråkigt bra länge, jag tänker inte ens försöka göra det konstigt. För det kommer ta för lång tid. Men nu orkar jag inte grubbla mer på detta. Kommer ni på svaren till mina två viktiga frågar kan ni ju säga till :)

PussHej<3

Då kör vi Då!

Nu äre måndag....För er som inte redan visste. x) En hel vecka är fömför oss, mig. 5 dagar kvar. Sen är det helg. Så nu hoppas vi att det ska bli bra 5 dagar dit. och tro det eller ej, men måndagen har börjat hyfsat bra...tack vaare rix fm. hhahahah Så galet kul just nu, jag sitter här och typ skrattar för mig själv. Haha X) Eller med massa andra miljoner lyssnare. Men nu måste jag gå för snart anländer Emma, som jag ju inte träffat på hela helgen..(Y). Höres, synes, eller skrives, eller allt, senare! :DTREVLIG VECKA

PussHej<3

Slagsta

Inget plugg nu. nu blire slagsta för mig :)
Ska åka dit och träffa en massa helhärliga människor...eller ja jag hoppas på det och det brukar vara det så^^ Ao.
det blir till o ta Jarnin med Sarah. Mysigt faktiskt. för vädret är ju så där sommkvällsigt. Med sol, blå himmel och gud vad jag blev sugen på jordgubbar Haha x) Sommar var de ju :D Aja nu ska jag dra

PussHej<3


Plugga? Naej

Nu har hag tränat. (Bravi Sara!!!!!!!!)
Det blev inte med Emma, hon var tråkig, hon var med Nike..Istället blev det med Mamma, men bättre det. Hon hade bil ju ! Me likes ...eller idag gjorde jag i alla fall det. Var massa trött innan. haha bra start. Sen blev jag ju pigg, Men gissa då hur trött jag är nu? Okej, kanske inte trött på det sättet att jag sovit för lite, inte trött i huvudet liksom. utan i ögonen bara  x) Om ni fattar, vilket ni rimligtvis inte gör.
Nu borde jag egentligen plugga klart det sista på SO;n...Men hallå!? Det är ju Hockey på Tv. Så galet mycket roligare och  mer nödvändigt, och underhållande, och intressantare och, mindre jobbigt liksom. Så lite Sverige - USA får det bli. Förövrigt leder Sverige med 2-1 in i tredje perioden. Bra de, Nu hoppas vi bara på vinst för då måste jag ju fira och det gör jag genom att inte plugga. Hur nu logiken går ihop sig med att  få IG för att Sverige tog brons i VM? Aja, jag hoppas i alla fall att dom gör det , vinner alltså. inte att jag får IG. Fast fan, nu kommer dom säkert att förlora bara föra att jag sa...skrev,,,sådär..Hmm... Nu så ska jag kolla i alla fall. Och om några krafter finns kvar, och om några vänliga människor vill så blir det kanske slagsta ikväll :)

PussHej<3


Söndag

Och så var det Söndag igen...Som vanligt är allt segt, söndagssegt liksom. Men jag ska nog i alla fall träna idag, sen har jag massa plugg som jag måste göra...Hmm...Pepp? Nej. Menmen. Med lite musik så ska nog allt fungera :D
Kanske till och med ska cykla till stan, om jag får sällskap av mina kära vän Emma. Inser nu att jag inte träffat henne på länge, eller i alla fall sen i fredags i skolan Haha, men det känns som länge x)
Bara vädret tillåter att man cykler. Det har kommit skurar helt plötsligt dom senast dagarna och det är ju inte allt för kul att cykla då, med tanke på att man blir ganska blöt av regn. . .
Men nu ska jag försöka få tag på Emma, sen ska jag faktiskt slå till och plugga på riktigt. :DTyp + i kanten på mig för det !!

PussHej<3

Puss

Nu ska jag sova..Eller snart ska jag sova. Men det är som nu. Är trött nu, verkligen trött. Men jag kollat på två SATC avsnitt så nu kan jag sova, när begäret är---öhm mindre. Det är så galet bra. Dessa avsnitt var dessutom lite bättre- Så Puss på Sex and the City, Puss på kvällen och puss på att jag ska sova i min massa varma sköna säng nu. PUSS <3Puss

PussHej<3

CHOKLADGLASS<3

MUMS...Chokladglass är så galet gott, äter det nu och ska kolla på SATC. Hej underbarakväll. Kom hem ganska nyss, och var galet trött. Men cykelturen gjord eås jag blev pigg så nu väntar dom 4 härligaste Vännerna någinsin.. Eller okej, där överdrev jag. Men ni vet ju hur galet bra dom är eftersom att ni följt mitt råd och kollat på SATC. Så tänk er SATC och lite, eller väldigt mycket, chokladglass en mysig kväll. Där har ni min mysiga kväll, eller är det natt nu när klocka är efter tolv? Just det, det häde något ikväll förresten. Drog till slagsta till massa människor. Var där, var trött, var jätte trött, blev pigg, blev trött, cyklade hem. :) Hihi Men puss på kvällen för det var massa mysigt i alla fall...Men nu kan jag verkligne inte skriva mer,abstinensen är för stor, måste....ha..Sex and..the......City....NU

CykelPS. Cykeln uppfanns 1816 av Karl Freiherr Drais von Sauerbronn. DS.

PussHej<3


Helheärliggenomsuperduperbrafredag

Det blev det :D Först var jag ju med Gullungen Sarah, Sen kom det fler vännor och vi kollade på Armageddon, som Emil fixade, tack Emil :) Och ja, jag grät..Ja, jag grät mycket, ja dom skrattade. Men den är ju så sjukt sorglig, han dör ju, Offrar sig liksom och allt. Gaah :O Då är det ju mer konstigt hur man inte kan gråta.. Nej usch, om ni inte har sett den. SE DEN! Och om ni inte har sett den, läs inte ovanstående rader, det är typ hela grejen med filmen. Förlåt :P Aja, sen efter filmen var det att försöka samla ihop sig själv, och vi spelade med andra ord. Gissa vilka som vann ? Just det! Sara(h)orna såklart! Trodde ni något annat? Nää såklart inte ... Aopp Vi (Jag Sarah och Bekka) somnade vid typ 5, så idag har jag varit trött. Typ gick till stallet, sprang runt runt runt och gick hem... Så får se om jag orkar göra något nu är verkligen inte pigg...alls :P Ni lär väl märka hur det blir, för om det blir blir det inget blogggande iaf Hihi^^ Eller så blir det bloggande, där jag berättar om att det hände. Men nu ska jag få tag på vnnor och se om jag orkar

PussHej

Myyyys kväll :)

Nu blire mysigt .... Snart kommer massa vännor hem till mig, än så länge är det bara två här- Sarah och Marre that is.
Sen kommer det fler, många fler hihi^^ Jag och sarah har lekit ett tag nu och hahaahhaha bland det roligaste på länge hände... xD Vi var på torget för att införskaffa massa goda saker. Sen så skulle vi och köpa pizza, och då när vi står där ute och ska hoppa på cyklarna kommer det lite regndroppar. Sen en galet stark vind och helt plötsligt så störtar det ner, det blåser och reklamskyltar flyger omkring oss. Hahha, så vi försöker ta upp våra cyklar som har vält, och komma därifrån, men det gick inte allt för bra. Hahah X) Vi två stog mitt i regnet och skrattade medans vi blev genomblöta och visste inte vad vi skulle göra HAHA...Sen cyklade vi till dubvronik och blev verkligen helt genomblöta Haha, så går, droppandes, in och där står en bror till mig. Han åkte såndär sak med 4 hjul och tak. Så han tog våran pizzza och jag och Sarah började cykla hemmåt igen för att, om möjligt, bli ännu blötare. Hahhahaha XD.. Kul vare i alla fall :)
Och nu väntar vi på att våra andra vänner ska komma. Det kommer bli en myyyyyyyskväll, det har jag redan bestämt.. Så säg inte emot :O  :) Oh sms, dom är nära :)

PussHej

En timma försvann?!

Den bara fösvann Jag vet inte riktigt vart, och jag har inte brytt mig om att leta.
Men helst plötsligt var klockan halv 11 istället för halv 10. Jag blev fövånad och jag fattar verkligen inte hur det gick till. Lite läskigt :S Då blev det mycket att göra, på väldigt kort tid. Eller tid har jag väl. Men planen var ju en timma mer.
Kan en timma vekligen bara försvinna?..Jag undrar i alla fall vart min tog vägen. Kommer jag att få tillbaka den? Eller är den över nu? Jag hoppas att det inte var en rolig timma som försvann. I sånna fall vill jag helt klart ha tillbaka den. En sak vet jag om den där timman i alla fall.
Den var läskig, och missade när Sverige tog sig till semifinal mot Kanada. Jag missade det inte. Jag såg det, eller i alla fall slutet. Det innan höll jag mig uppdaterad med genom aftonbladet. Aftonbladet är bra till en del saker faktiskt:P Kan man efterlysa en borttappad timma där? Nu har jag i alla fall inte tid att göra det, Jag saknar ju den. Timman alltså, som jag undrar om man kan efterlysa.
Om ni hittar den kan ju höra av er, men bara om det var en rolig timma. Annars kan den får ligga :)
Men nu måste jag sova, Så att ännu fler timmar försvinner och det blir en helhärliggenombrasuperduperfredag! :D Ses då!

PussHej<3

Hemma nue:)

Har ridit nu, det gick faktsitk helt okej.
Synd och klaga liksom:) Hade den lilla svarta, Mr.Bean that is. Och för er som är intresserade så såg jag dom nya hästarna. Väldans söta, speciellt den gråa ....för er som inte är intresserade så såg jag dem nya hästarna ändå, och sen gråa var ändå söt....Ni kunde bara hoppa över att läsa ^^ Men nu är det försent.. Mohaha:)
Fast det var extra tråkigt att cykla hem idag:/ Vet inte varför, blev bara så galet opepp...Men då så blev det några sms till Frisk, och så märktes det knappt att det var jobbigt sen :D  
Nu ska jag plugga lite, om jag orkar. Hahaha hade ju muskelprov idag, eller var det möööskelprov sarah?...Det var nog det roligaste provet jag haft. Vi var inte tysta...alls. Och Marre började stretcha, sen sarah också och jag skrattade åt att bilderna. Dom var verkligen jätteroliga :P...Mer sånna prov tycker jag...Just de, nu kommer jag ihåg. Måste göra klart mitt träningsprogram. Rackarns det ser jag inte fram emot. Men med lite musik så borde det inte vara alldeles för hemskt....Det mesta är redan klart, Tack :) <3  Men nu måste jag sätta igång, annars blir du ju som aldrig klart...

Mr.BeanDen lill svarta Bönan

PussHej<3

Men Puss <3

Snart ska jag till stallet...Om 10 minuter för att vara exakt ;D Ska dressyra, det gillar jag. Det är inte läskigt. Det är alldeles lagom farligt. Haha X) Hoppas att det går bra, för annars blir jag surigsara--Och det skulle ju vara så synd så.
Men något som är ännu viktigare än detta är Sarah. Min allra bästaste vän. Hon bara lagar. Det är helt galet hur bra det är att ha Sarah, nu får jag äta B&J, kolla på film och umgås med vännor, förmodligen...! Och även om nu inte så blir fallet..(Haha bästa meningen där;) ) så älskar jag henne ändå. För hon är Sarah tegborg...Helt underbar
L4Love <333333

PussHej<3

Tå som Tumme?

Anfonbladet igen :D
Killen, eller mannen kanske jag borde säga. Hur som helst, individen har alltså mist sin tumme. Eller ja, sin riktiga tumme, den som han föddes med. Tummen anses ju vara det viktigaste fingret. Utan den kan ju inte  man greppa saker, och det är ju synd:/ Så vad ska man då göra när man tappar tummen? Jo, man har ju en tå. Eller förhoppningsvis så har man en Tå. Stortå till och med. Gareth valde att ta sin stortå som ersätting för sin tumme. Mycket smart vill jag påstå. Dock tror jag inte att han kom på idén med en tå som tumme.
Det ser faktsitk ganska normalt ut, något stor tumme bara. Men önskar Gareth lycka till min sin tumme, stortumme borde den nog kallas :) http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5085273.ab

Tummen upp :D

PussHej<3

Go Morron!

Go Morron på er alla.
Gissa vem som har sovmorgon idag?...Och vem som vaknade av massa massa solsken? ...Och vem som lyssnar på massa bra musik?...JAG JAG JAG...Vilken galet bra morgon!:) Och ingen idrott heller. Hejsanbästabörjanpådagentyp!
Hoppas ni har en god morgon. För det borde alla få ha. Dom är så galet sköna. Eller inte alla, men alla snälla och alla männsikor som faller under kategorin "Sara tycker om er" borde få en go morron :) Förmodligen är det alla ni som läser. För att er tycker jag förmodligen om, just för att ni läser ;)
Snart ska jag käka lite frukost, sen fixa mig och sen blire skolan.
Helt okej. Torsdagar brukar inte vara så jobbiga, för då har ju en viss JAG sovmorgon :D Ikväll ska jag rida, och plugga massa på författre. Ska kunan massor om 5 författare till någon gång nästa vecka. Någon som vet när provet är?..Det kanske jag skulle ta reda på :) Men nu måste jag dra, annars blir jag nog sen och missar muskleprovet...och det skulle ju vara så ...lalalalala :)

PussHej<3

Sex and the City

Helt Underbart
Det är vad det är. Sex and the City är bäst...Eller nästan i alla fall.
just nu är det bäst. Man blir alltid så glad av det. Och replikerna. Japp, dom är så sjukt bra...I couldn't help but wonder...
Jag hoppas verkligen att ni har sett det. Då menar jag självklart både serien och filmen. Annars är det synd om er och ni har missat en otroligt viktigt del i en mänskliga utvecklingen, Sex and the City-delen.
Har kollat tre avsnitt nu, alldels nyss och det går inte att inte bli lite glad. Samntha Jones, Charlotte York, Miranda Hobbs och Carrie Bradshaw. Det är några om dom bästa karaktärerna någonsin. Tillsammans är dom i alla fall oslagbara.
Har ni nu, av någon galet konstig och outgrundlig anledning missat denna fantastiska serie, måste ni, verkligen måste, ni se till att ta del av den...Här finns lite mer information, Men läs inte för mycket för då får ni vet alla smaskiga detlajerna ;http://sv.wikipedia.org/wiki/Sex_and_the_City...
Så nu är det bara att införskaffa denna serie, lagligt såklart! och sedan kolla och njuta, så mycket annat kan man inte göra när man kollar på Sex and the City


<3PussHej<3

Sex and the City

Helt Underbart
Det är vad det är. Sex and the City är bäst...Eller nästan i alla fall.
just nu är det bäst. Man blir alltid så glad av det. Och replikerna. Japp, dom är så sjukt bra...I couldn't help but wonder...
Jag hoppas verkligen att ni har sett det. Då menar jag självklart både serien och filmen. Annars är det synd om er och ni har missat en otroligt viktigt del i en mänskliga utvecklingen, Sex and the City-delen.
Har kollat tre avsnitt nu, alldels nyss och det går inte att inte bli lite glad. Samntha Jones, Charlotte York, Miranda Hobbs och Carrie Bradshaw. Det är några om dom bästa karaktärerna någonsin. Tillsammans är dom i alla fall oslagbara.
Har ni nu, av någon galet konstig och outgrundlig anledning missat denna fantastiska serie, måste ni, verkligen måste, ni se till att ta del av den...Här finns lite mer information, Men läs inte för mycket för då får ni vet alla smaskiga detlajerna ;http://sv.wikipedia.org/wiki/Sex_and_the_City...
Så nu är det bara att införskaffa denna serie, lagligt såklart! och sedan kolla och njuta, så mycket annat kan man inte göra när man kollar på Sex and the City


<3PussHej<3

1700-tals tuff

Kom just hem från husrådet....Där blev jag upplyst om jag hade levt på 1700-talet hade jag varit ojojoj så tuff.
Ole sa de till mig. Och allt Ole säger är sant. Anledningen till denna otroliga tuffhet är att jag drack varmchoklad. Man kunde ta Kaffe om man ville. Det fanns en såndär jättestor maskin med massa olika smaker av massa olika drycker, den  låter roligt och har väldigt tryckvänliga knappar. Nästan som en hiss. Så man vill åka till alla våningar, bara för att få trycka på knapparna. I alla fall så dricker ju inte jag kaffe, trots att jag vill. Men Ole tröstade mig då med att innan kaffet kom så var det väldans tufft att dricka varmchoklad, vilket jag ju drack! :) Så om jag hade levt på 1700-talet hade jag alltså varit den´tuffaste i hela rummet, tufft va?! 1700-tals tufft i alla fall...

Husråd var det i alla fall..Helt okej, varken roanade eller oroande. Alltså inte oroande i den bemärkelsen att man blir orolig, utan att man inte blir road. Insåg att det var mitt sista husråd. och att typ allt jag gör nu dom kommande veckorna kommer jag att göra för sista gången på Göksten. Lite, jag vet inte, men lite någonting som antyder att det är tråkigt, men inte jätte tråkigt, konstigt fast skönt och spännande. Ja ni fatttar grejen, jag går i nian och det är väl både kuligt och trist. Mest kul, hoppas jag. :D
Nu väntar mig en massa mat. Har inte ätit än, då jag varit på tidigare nämda husråd. Min mage är jätte hungrig och det är verkligen inte kul, sen så är det en massa plugg kvällen framöver. Muskelprov imorron. Jag finner det verkligen enormt ointressant och ändå måste jag kunna det. Jag vill inte, men önska mig lycka till :D

PussHej<3


REGN :(

Det regnar ute :( Sad Face
Usch för vädret. Det grått, mörkt och blött. Jag gillar det inte. Ändå var det jag som var tvungen att gå ut med Spiken nyss, min pappa är sjukling och bror är i våingåker. Hej, Grattis ! :(
Okej om det regnar när det är sol typ, en skur så att det blir så där lagom mysigt med en regnbåge och allt torkar igen på någon timma. Då kan jag väl ibland tycka att regn är bra. Men inte idag...inte nu. Nu är det skitväder. Jag blir sur på det. Dessutom så får jag inte rida heller. Nej för jag ska på husråd, eller skolråd.
Minns inte vilket det var. Men hur som helst så kommer det ta några timmar, några timmar som jag kunde spenderat i stallet och på att rida. Så nej, nu är jag inte glad. Jag vill bli glad..Så jag slutar klaga nu och gör något annat i stället. Dock vet jag inte vad. så fömodligne kommer jag ändå gå omkring, eller sitta, och vara sur på vädret. Hoppas det blir fint snart. Annars måste jag vara sur jätte länge. Det vill jag inte. Fan, jag måste plugga också. Ännu mer saker att inte vara glad över. Nej. denna onsdagseftermiddag är inte en av dom bästa. Och så länge inte himlen blir klarblå, solen börjar  skina och jag inte har ett ända prov på hur länge som helst kommer det att fortsätta vara en dålig eftermiddag...Så Herrå, nu ska jag sura ! >>>Kommande mening är en tvångstanke, jag är alltså inte glad och den utläses som om jag bet ihop käkarna....<<<

PussHej<3


Be my Guest?

Jag har tråkigt. Sitter här och gör vekligen ingenting.
Kom dock på en sak....Uttrycket "Be my guest" är väldigt konstigt.  I alla fall i dagens användning.

Jag;   "Varför är det inte pressad potatis?"
Mamma   "Jag pressade den inte ...:)"
Jag;   "Men gör de då!:O"
Mamma:   "Vill du har pressad potatis så pressa du..be my guest"
Jag; "  Om jag är din gäst borde jag inte behöva pressa potatisen?"

Så, ja. Logiskt är det ju i´alla fall inte. Men någon kanske kan komma på en situatin där det funkar alldeles utmärkt att be någons guest? Aja nu får jag massa roliga sms från Emil, jag är inte sur på honom? Så tokigt det kan bli..  :) Nu ska det lyssnas på sommarlåtar. För vädret har inte varit vackert alls. Så då får man låtsats, vilket jag ju är väldigt bra på (Y) Sommarmusik ; <33

steg upp på morgonen innan din dag var riktigt vaken woowow vilken härlig dag
smög mig på knä till sjön för att få se dig bada naken woowow vilken härlig dag

lalalalalalala...
lalalalalalala...
lalalalalalala...
åh såg du mig?
såg du vem det var?

jag hade satt mig ner när du tog av dig dina kläder woowow vilken härlig dag
fick syn på svalornadom kunde lova vackert väder woowow vilken härlig dag

lalalalalalalala...
lalalalalalalala...
lalalalalalalala...
åh såg du mig? såg du att det var jag?

du låg på ryggo sög ut saften från ett strå
och du hade ingen annan än dig själv att tänka påmen trodde du

att du var ensam i det blå
trots att bakom jag såg på
jag vet att jag blev smått generad
mmmm
men jag tror även att
även du var intresserad
såg du mig?såg du att det var jag?

lalalalalalalalala...
lalalalalalalalala...
lalalalalalalalala...

åh såg du mig?
såg du att det var jag?

jag tror du hörde mig när du försvann inunder kjolen
woowow vilken härlig dag
så jag fick fly iväg och jag sprang naken bort mot solen
woowow vilken härlig dag

PussHej<3

Min Fot dör :)

Puff sover på min fot..Den kommer att dö snart:) Men det gör inget. För Spike är så söt. Jag gillar honom.. Puss på puff<33

Puff är söt, puss på honom <33

PussHej<3


Spotify <3

Spotify är bra, riktigt bra...
Kom på de nu, eller jag har vetat det länge men insåg det liksom igen. De senaste dagarna har jag lyssnat massor där, efter att jag kom ihår lösenordet:D Tydligen så underlättar såna saker?
Ni vet i rix morron zoo, när dom har hissa och dissa? Om vi nu låtsas attjag är där, alltså inte i radio utan i studion. Bara så att jag har tillgång till knappen med hissljudet. I alla fall vi låtsas det. Sen tänker ni er att jag säger,
"Så jag väljer att hitta spotify!" o
och just exakt nu låtsas ni att jag trycker på knappen med hissljudet. Det lät väl ganska bra? Jag tyckte i alla fall det. Och om det inte lät bra, är det erat låtseri det är fel på (!)
Jag kan verkligen råda alla er som ännu inte har Spotify på kroken, att få det. På ett eller annat (lagligt) sätt. Ni får alltså inte göra elaka saker för att skaffa ett acount. Annars är det bara fritt fram...typ..inte riktigt,. Men hur som helst fixa spotyfi, helt galet vad mycket musik man hittar som man glömt bort. Nu hittade jag till exempel Tim McGraw, med en Taylor Swift..Me likes den låten och utan spotify hade vårat möte kanske aldrig tagit plats:O? Ajja, nu ska jag sluta smöra för saker som man ändå inte kan smöra för, typ mattematik och spotify. Ska nog gå ner och smöra för saker man smöra för istället....Typ pappa....typ jag är hungrig...typ mat, Ja tack:D  Ses!

PussHej<3

Då provar jag :D

Happ, det var lätt...
Nu bloggar jag tydligen här istället. HihI^^, Det var inget svårt beslut...Detta verkar faktistk bättre:D Kom nyss hem från skolan, eller kom nyss in från en promenad med vovven, som jag tog efter skolan. Hade ju som tidigare nämnt, i min andra, GAMLA blogg...nationella idag. Det gick dåligt. Jag har typ 100 fel..det är inte kul Men det är sant. :/ Ajja, orkar  inte tänka med på det nu. Nej nu ska jag nog laga så att det ser lite bättre ut här. Alltså inte mitt rum, utan bloggen..Höres...någon gång

PussHej<3