Flyg fula fluga!

Och den fula flugan flög....Vart flög då denna fluga? Hela dens flyghisoria känner jag inte till, men slutet det kan jag
Flugan var en väldigt liten fluga, svart och var ute och flög. När den korsade min väg så flög den precis utanför glömsta dagiset. Helt okej ställe att flyga på antar jag.
Men flugan höll sig inte till trafikregerna. Ingen högertrafik, inget lämna företräde och dessutom krockade den! Mhm!? Vet ni vad det är för straff på det enligt flug-lagen?Omedelbart dödsstraff!
Så den fula flugan flög och dog...i mitt öga! Det var inte trevligt, varken för mig eller flugan. Dessutom fick jag ju inte bort den, eftersom att jag cyklade kunde jag inte göra så mycket och när jag kom hem så irriterade den mig inte längre. Utan nu, några timmar senare så såg jag något svart på ögat, när jag kollade närmare, i en spegel alltså,
kan ju uppenbarligen inte kolla på mina egna ögon, med mina egna ögon så var det den lilla flugan som fått omedlebart dödsstraff...Mindre mysigt. Men, jag antar att flugvärlden är hård.
Så nu är dessutom ramsan ändrad, eller det finns i alla fall två versioner..den andra är;
"Flyg fula fluga, och den fula flugan flög, in i mitt (Saras) öga"

PussHej<3Tack My!

Tack My för nya bloggdesignen!
Puss på dig! <3


PussHej<3

Tjejkväll

Ikväll står det tjejor + mat + film+ prat + sova hos Marre på listan..
Okej jag har ingen lista, men på den mentala listan. Och galet vad jag är pepp på det!
Har inte träffat alla på år och dar känns det som + att det finns massor att prata om, massor! vill jag lova. Lite god mat som vi lagar själva gör ju inte saken sämre heller.
Tror detta kommer bli en pangkväll. För nu, sedan skolan började igen, och vardagen blir som sådär en rutin så har vi hunnit träffats som förut.
Det är ju en väldigt stor nackdel med att inte gå i samma klass. Hur man ska dela med sig av allt skvaller och alla händelser? O andraq sidan så har man samtalsämnen så man kan drukna i dom när man väl ses.
Om man nu kan drukna i samtalsämnen. Det kan man inte...men om man kunde.
Nu ska jag käka, sen ska jag fixa mig, sen ska jag packa. Sen ska jag hämta upp tjejorna en efter en, sen ska jag ha den bästa kvällen på länge! Hörs!

PussHej<3

Man får inte slösa Gott o blandat

Inge Snell läsar inte min blogg...Surt
Så idag blir det till att vara hemma och göra mest ingenting...Så fruktansvrt tråkigt. En bra sak är i alla fall att jag delar dessa, vad det nu är som gör mig sjuk, med min bror. Så är inte ensam i alla fall. Dock kan det snart bli så. Fick just ett sms med inbjudan....Till hans begravning

"Du får här med komma på min begravning.
Sprid Gott o blandat över mig!
Tack på förhand"


Hoppas att han överlever. Jag vill verkligen inte lägga pengar på Gott o blandat, som inte ens får ätas upp...

PussHej<3

Jag vägrar!

Ont i halsen, ont i huvudet, ont i ryggen...Jag vägrar bli sjuk!
Vem det än är som bestämmer över min fysiska ohälsa så vill jag bara hälsa denne, Nej, jag vill inte bli sjuk, jag tänker inte bli sjuk. Jag vägrar helt enkelt!
Så nu är det bara hålla tummarna att denna någon, låt oss kalla den för Inge Snell, Gud så fyndigt av mig läser bloggen!
Imorgon är det dessutom Fredag, OCH jag har bara en lektion. Varför ska man bli skjuk en sådan dag? Jag ser ingen som helst anledningen....så därför vägrar jag! Om nu det skulle vara så att jag blir sjuk i alla fall, så tänker jag vara det till tusen. Planen är nämligen att om jag är massa sjuk på en gång, så kommer de sjuktillfällen som jag har framför mig att reduceras. Tänker dock inte bli så sjuk så att jag kräver medicin för att bli bättre..
Precis så sjuk tänker jag bli om inte Inge läser bloggen. O Inge läser den, PASSA DIG! Jag har en grym högerkrok En knock...
Nu ska jag spendera resten av kvällen framför tvn med ett massa stort och mysigt täcke, sen ska jag inte bli sjuk.
Krya på mig!

PussHej<3
Ipod<3

Hur bra som helst!
Gissa vem som har en Ipod som fungerar...
Jag har en Ipod som fungerar...
Rätt svar var alltså Sara....
Det var ett av dom bästa svaren på länge
Jag gissade rätt!

PussHej<3