You'll learn things you never knew...

Bara för att jag kan

Saker du inte visste att du inte visste

Pablo Picassos fullständiga namn var Pablo (eller Pablito) Diego José Santiago Francisco de Paula Juan Nepomuceno Crispin Crispiniano de los Remedios Cipriano de la Santisima Trinidad Ruiz Blasco y Picasso Lopez.

Världens dyraste signatur är signerad av Julius Ceasar

En igelkott har ca: 6000 taggar.

Den enda månad i historien som inte haft en fullmåne är februari 1865.

Om du förvarar en levande guldfisk i ett becksvart rum så kommer den slutligen bli vit.


Är det sant, eller är det bara roligt?

We're not living in america

But how I wish... Hann inte mer än än vända mig om med boardingpasset i handen efter att ha kramat de fantastiska 3, som jag haft 16 otroligt härliga dagar med, en sista gång innan jag ville tillbaka.
Jag vill tillbaka. Till solen, vattnet, delfinerna, varma sommarkvällar, inga måsten, vildhästar och delar av min super-släkt. För hm...ligga i solen på en strand med Atlanten några meter bort och det största bekymret är när dagens nap ska tas känns en aning härligare än vad som väntade/ar mig i detta inte så soliga, vardagliga Sverige med massa måsten, kyla och tråkigheter. Nu har jag massa trista saker att göra dessutom.

väskorna som är en aning försvunna
Bli av med mitt jetlag
Packa upp väskan som är en aning oorganiserad
Kolla upp allt det nya i skolan
Sakna släktingarna i Australien

Ni kan nog räkna ut själva exakt hur mycket jag ser fram emot det som kommer...
För en sak är säker:
Jag skulle göra om det vilken sekund som helst.
Jag skulle göra om alla sekunder vilken sekund som helst.

Tack för days of awesomness!

Come country roads

Ar pa andra sidan det stora bla, i det stora bla-rod-vita. Darav avsaknaden av de sa icke-internationella bokstaverna som kravar ringar och prickar. Men ni lar overleva, och om ni inte gor det lar det inte bero pa min stavning....fingers crossed!
Just nu sitter jag i en sang i Corolla, North Carolina, USA och vantar pa en harlig morgondag. Har redan hunnit avverka DC, Vriginia, West Virginia, Pennsylvania och Maryland Darmed ocksa avverkat manga timmar i bilen. Totally worth it for det ar tokmysigt har pa OBX. Med lagom mycket tur sa far jag aven se delfiner och vildhastar...inte illa! Lart mig mkt nytt ocksa

Abraham Lincon rimmar pa Clingkon
Right-away ar minst 30 min
Mexikaner, we like
Shoppa lite mer an du har plats for
Efter ~10 omgangar sitter Dora-fraser i ryggraden
Gor plats for lite mer sa du kan shoppa
Skunk luktar skunk
You may never double nap

Det dar ar bara en brakdel av vad jag lart mig, min IQ skjuter genom taket! tank vad nagra dagar med bl.a. en lagom kansig morbror kan gor.  Nu ar det en dejt med kudden som vantar!

Signing out from the E-coast


17 år i staden där jag växte upp

Vaknade av att mobilen ringde inatt. Sen vaknade jag av samma sak igen. Sen samma sak igen. Och förmodligen igen.  Lagom yrvaken och sur över att någon ville störa mig surade jag för det. Som tur var gav ringerna inte upp. Det gjorde jag och svarade till slut! Tur var det, för där på andra sidan luren sjöngs det födelsedags sånger, det är väl ena bra vänner jag har!?  Tack så mycket för det! Och tack alla som har sagt grattis. Klockan är inte ens tio och jag badar i gratulationer. Blir verkligen jätteglad! Idag ska det bakas tårta,  och ätas godsaker i massor. T.ex mina efterlängtade chokladbiskvier!  Sen en tur till ponnyn för att garantera en super-dag! Så nu ska det sättas igång!
TACK!