I'd rest assured that U would hold me near

Om jag fick vara vilken som helst skulle vara ett 4-poängs U på en three x word ruta. Wordfeud har fått mig att tänka till och tänka efter, noga. Förmodligen lite för noga. Reslutatet har blivit att ett U, värt fyra poäng placerad på en three x word ruta är den bokstaven jag skulle vara, om jag fick vara vilken som helst.
'
Först och främst elimineras alla tankar på att vara 1 och -2-poängare av just den anledningen att de inte är värda mer är 1 eller 2 poäng. Smälter in för bra i mängden och blir bara utfyllnad. Skulle känna behovet av att sticka ut aningen mer än ett vanligt A.
'
Men sticka ut så mycket som ett 8-poängs Z vill jag inte heller. Alldels för komplicerade och svårhanterade. Dessutom leder de oftast ändå bara till minuspoäng i slutet.
'
Den gyllene medelvägen känns än en gång som den rätta. Den värd 3 eller 4 poäng. Eftersom dessa mer eller mindre  resulterar i samma slutprodukt väljer jag 4 poäng, snäppet bättre liksom. Som till exempel ett lagom P, lagom Ä eller lagom U.
'
Men ett P kan jag inte vara. Det är en oflexibel konsonant, tacka vettja 4-poängare som kan låta på flera sätt. Trots detta vill jag inte vara ett Ä. Någon del i mig önskar vara lite mer internationell än så, så jag spolar prickarna. Fina U är kvar.
'
Tillsist återstår rutorna var på mitt 4-poängs U ska placeras. Two x letter eller Two x word går genast bort. Det finns ju mer poäng att hämta i Three x letter och Three x word. För ett ensamt U skulle dessa rutor inte skilja sig från varandra. Värdet de ger skulle i slutändan vara detsamma. Men för ett U i ett ord skulle en Three x word ruta kunna hjälpa hela laget, förhöja alla till tre gånger sitt urspung.
'
Just därför vill jag vara ett flexiblet hyfsat okomplicerat och internationellt U som sticker ut en aning och stärker hela laget. Om jag fick vara vilken jag ville alltså.

Love song for no one

Dont ever underestimate the power of I'd liked that. -A tip from your uncle John

Bara för att han är John Mayer. Bara för att han är mitt i prick.
Just därför.

Too much

Moral, moral moral, det ska vara så mycket moral att det blir dubbel-moral. Precis så mycket moral ska det vara. Du måste ta ditt egna ansvar att skylla på andra. Du måste se till att våga göra som du själv vill. Men gud nåde dig om andras åsikter inte bekommer dig alls. Du borde tåla alla och vara trevlig utan att verka falsk.Vi måste hjälpa varandra, dom måste hjälpa dom andra. Men mitt i alla val av rätt och fel och moral så ska man tycka något. Helst ska det tyckas så mycket att det tycks tvärtom. Och när det tycks tvärtom ska det tänkas om, så det kan tänkas rätt. Men tänker man efter har man tyckt fel och då måste man tycka nytt som kan tänkas om.
'
Så jag tänkte att om vi bara skulle tycka att vi kunde tänka oss att eleminera hälften av moralen. Den dubbla halvan. Den halvan som gör att hela grejen med moral förintas. Dock inte eleminera dubbelmoralen genom att ta bort den och bli de bästa avkommorna till gubben med långt skägg bland molnen. Utan genom och säga att det är okej att inte alltid vara okej. Det borde väl ses som minst sagt rimligt att vi får ett nytt perspektiv när vi själva befinner oss mitt i den hemska situation. Och därmed tycker något nytt, möjligtvis något totalt moraliskt motsatt.  Om skulle kunna tänka oss att tycka att moralen är okej, även om den är dubbel. Bara den fortfarande är bra och inte förnekar att den är dubbel. Då skulle den dubbla halvan liksom kunna förintas, genom att erkännas.
'
För om vi på ett eller annat vis, förhoppningsvis det bästa oavsett vilket detta kan tänkas vara, eleminerar den dubbla delen av moralen. Har vi bara har moralen kvar så skulle ju denna vara just vad den är tänkt att vara. Fast vad vet jag, det kan ju vara dubbelmoral det med, beroende på vad man tycker och tänker, och om man tänker om eller inte...bara en tanke.

Don't you think we oughta know by now?

En del säger att det är resultatet av alldels för mycket tid. Jag säger inte emot. Andra kanske säger att det är onödigt. Jag säger inte emot. Vissa säger kanske att det är onormalt. Jag säger inte emot. Jag säger att det inte går o stoppa mina tankar när dom vandrar i väg själva, och att detta är resultatet av flera sånna vandrande tankar. Jag säger inte emot.
'
Varför fastnar inte superlim på insidan av tuben?
Oavsett anleding kastas jag mellan tanken att superlim o ena sidan inte alls är så super, eftersom det trots allt inte fäster allt. O andra sidan tanken på hur otroligt super-superduper det är eftersom att det fäster så gott som allt, utom just tubens inre sidor.
'
Varför byter inte USA till meter-systmet?
Det rör sig om ca 300 miljoner människor och det är inte speciellt troligt att mer än hälften av dessa skulle vara för tröga för att förstå sig på det annars internationella systemet som så logiskt bygger på tio. Vem vet, det kanske händer någon dag, typ när Engelsmän och Australiensare lär sig köra på rätt sida av vägen.
'
Vad kallas det om man tror att man lider av hypokondri?
Först inbillar man sig att man är sjuk,  då har man hypokondri. Sen tror man att man har hypokondri. Men då inbillar man sig inte längre, så då är man inte sjuk. Då är man frisk igen. Fast då är man genast sjuk. Underbara moment 22.
Men vad vet jag? Detta är bara lite tankar, onormala och onödiga tidsfördriv till sådana. Men någon måste tänka dom, och jag ställer upp. Utan att ens säga emot.