She's high on information

Beroende framkallade, google.com, som jag älskar att missbruka dig.

Google.com klassar jag, utan tvekan som en av de viktigaste sekundära komponenterna i min vardag. En sökmotor utan vilken jag skulle behöva slå oavbrutet i encyklopedier för att ta reda på överflödig fakta, och till följd ha fler fler papercuts än Pink haft hårfärger.
'
Bara den känslan när man vet att man vet, man vet att man borde veta eller bara måste veta...sen vet man att google vet. Google kommer ihåg och leverar svaret på silverfat. De där små stunderna av lycka när träffarna fyllda med onödig information och omåttlig kunskap radas upp och helt plötsligt vet man vad fobier för fobier kallas, vem som avbildas på 100 dollarssedlen eller hur långt det är till Smögen. Sättet google.com kan hjälpa till att bekräfta det du har sagt hela tiden och guldkanten på vardagen som uppstår när headern ändrats för att uppmärksamma eller hedra.
Det är underbart, jag är beroende och vill inte rehabiliteras för fem öre. Ett av de mest hälsosamma missbruk man kan befinna sig i och kunde jag skulle jag vara hög hela tiden.
'
Fobofobi, Benjamin Franklin och ca 40 mil är förresten svaren.
'Cause, you just gotta love Google.

So I'll check the weather wherever you are

Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder.

Kan vara en av de största osanningarna i modern tid. En riktigt klyscha som inte ens bygger på någon typ av återkommande sanning, vilket ju egentligen är grejen med klyschor.
Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder är ett uttryck som människor med en alldeles för positiv inställning till gummistövlar tar till när den annars så förtröstansfulla solen sviker oss. Personen i fråga som myntade uttrycket måste antingen ha levt i något varmt land nära ekvatorn, där man pratar svenska och tillverkar munderingar av kvalitén sämre, eller så har personen i fråga inte spenderat de första dagarna av sitt sommarlov i ett grått, trist och alllmänt fuktigt Torshälla. Oavsett vilket kan jag inte på något sätt sympatisera med människan, för jag har spenderat mina första dagar av sommarlovet i ett inte så vackert Torshälla och jag har bra kläder, jag har riktigt bra kläder. Synd bara att det är så dåligt väder.
regn
Inte okej.

Just memories to hold

Underbara dagar Varma dagar, soliga dagar, blöta dagar, dagar av hav och spa, dagar av vänner och skratt.  Dagar man minns. Underbara dagar

Efter att precis ha upplevt sju sånna dagar i rad, så är jag säker, det inte tillräckligt. Promenader på stranden som inte lett någonstans. Dansat så att procenhalten salt i ryggslutet överstiger medlehavets. Sovit alldels för många tjejer i en alldels för liten säng och lätt gjort plats för fler. Fått specialerbjudanden som vore vi kunligheter, eller bara vanliga tursiter. Använt tonerna från minaretet tidiga mornar som sovindikatior, istället för motsatsen. Sju är för lite och jag vill tillbaka, jag vill göra om allt. Bara en dag till hade varit guldvärd. En dag till hade inte varit tillräcklig. En evighet hade kanske varit tillräcklig, men en dag hade varit guldvärd och underbar.
Men nu är det bara sitta och vänta på att det blir underbara minnen, guldvärda minnnen, som räcker i en evighet. Hoppas det är tillräckligt.