Memory Lane

En promenad längs memory lane. Det är precis vad inlägget med ett sånt ämne blir. Även om det finns i realtid består det mesta i nuet av dået. 
 
Extraordinära minnen, sånna som hänger kvar, man minns inte riktigt när eller var. Men små stunder av total lycka rakt igenom är utan tvekan dom som är tydligast. Tur är väl det, för då suddas minnena som trots allt stinger lite, likt en geting, (inte ett bi, för ett bi dör efter ett sting) ut i jämföresle. 
 
Massor av obesvarade frågor går inte att undvika om man ska ta en promenad längs memory lane.  Och tur är väl det. En del svar vill man bara inte ha. De flesta kan man leva utan och det man inte vet har man ingen aning om. Lyckligt ovetande får man leva i tron om att allt löste sig på bästa sätt. Förutom att jag inte tror. Jag vet.
 
Ingenting, går att jämföra. Det vore bara dumt att börja mäta.För när det kommer till adjektiven är superlativen redan utnötta så det räcker till och blir över. Bäst, Roligast, Smartast, Ärligast, om beskrivning skulle begäras av huvudpersonen själv längs memory lane. Klart ens egna är dom bästa. Men begärs adjektiv av någon annan, skulle det kunna vara Komplicerad, Snäll, Kul, Fiffig, Pålitlig, Kortfattad. 
 
Låtarna. Alla låtarna som påminner om då, det är onlekligen det bästa sättet att paketera minnen. That's how to save a life. Men bäst är att det inte bara är då. Det är nu. Vissa blir man inte av med så lätt, vilket jag tackar för. En del hänger sig kvar genom det mesta och oavsett vad som händer finns dom där, dom man alltid går tillbaka till om man verkligen behöver. Prisas för att en blick är allt som krävs. Förbannas för att en blick är allt som krävs.
 
Hur som helst, en promenad längs memory lane 1 går inte att undvika med ett sånt ämne. Även om nuet är ganska bra det med. Helt klart knasigt och dugbart, nuet.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0